RU  UA

Дізнатися

Котячого мера Львова одягли у дизайнерську вишиванку, і тепер це наймодніший красень: фото

Пухнастий градоначальник із задоволенням позував в обновці

Кіт Левчик, який мешкає у будівлі Львівської міськради і якого називають "котячим мером Львова", отримав патріотичний подарунок - ексклюзивну вишиванку українського бренду Andre Tan. Тепер стильна вишита сорочка є не лише у пса Патрона.

Академія Стилю та Дизайну Андре Тана зустрілася з пухнастим градоначальником, щоб особисто передати йому особливий презент. Фотографіями модника в обновці та емоціями від зустрічі зі знаменитим котом представники дизайнера поділилася в Instagram.

Фото: instagram.com/academy_andretan_official

"Було дуже приємно познайомитися з Котомером Львова. Він зрадів такому стильному патріотичному подарунку та смаколикам. Левчик, як справжня медійна персона, одразу приміряв вишиванку та охоче позував нам", - прокоментували вони у дописі.

Фото: instagram.com/academy_andretan_official

Перше знайомство Левчика та Академії Андре Тана відбулося у День Незалежності України. Академія опублікувала в Instagram "сторіз", у якому показала, як відомі українські тварини підготувалися до свята. Кіт Степан вдягнув патріотичного метелика, а пес-сапер Патрон похвалився двома собачими вишиванками - з червоним і блакитним орнаментом.

Кіт Левчик залишився без святкового вбрання - котячий мер Львова трохи погладшав і більше не влазить у свою вишиванку. Академія Стилю та Дизайну Андре Тан вирішила подарувати пухнастику ексклюзивну вишиванку бренду Andre Tan.

Фото: instagram.com/lvivcitycat

Левчик живе у приймальні мера Львова Андрія Садового з вересня 2020 року. Працівники мерії врятували кота з дерева біля будівлі, а згодом "поселили" його у міськраді, оскільки господар улюбленця так і не знайшовся.

Тепер разом із Садовим він вітає львів'ян зі святами, зустрічає міжнародні делегації та гостей міста. А іноді, у прямому сенсі, займає крісло мера. А ще Левчик разом із представниками мерії охоче підтримує благодійні проекти, насамперед українські.

Фото: instagram.com/academy_andretan_official

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Израиль выступил на Евровидении-2024 во втором полуфинале 9 мая – Эден Голан сначала освистали, а затем аплодировали ей

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Второй полуфинал Евровидения 2024 9 мая – смотреть онлайн трансляцию конкурса – кто выступал и какими были результаты голосования

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали известны имена новых финалистов после проведения второго полуфинала Евровидения 2024 – как выглядит таблица результатов, кто в финале