RU  UA

Дізнатися

Кейт Міддлтон зустрілася з Оленою Зеленською напередодні похорон королеви Єлизавети ІІ: фото

Принцеса Уельська провела першу аудієнцію у новому титулі

18 вересня напередодні похорону королеви Єлизавети ІІ Кейт Міддлтон зустрілася з першою леді України Оленою Зеленською. Це перша самостійна аудієнція Кетрін у новому високому титулі принцеси Уельської, пише Newsweek.

Зустріч принцеси Уельської та Олени Зеленської відбулася у Букінгемському палаці в Лондоні. Зеленська приїхала до столиці Великобританії як представниця України на державному похороні королеви Єлизавети II. Президент Володимир Зеленського змушений був відмовитись від візиту, оскільки Україна продовжує боротися із вторгненням російських військ.

Фото: Getty Images

На фотографіях обидві жінки одягнені в жалобне чорне вбрання, сидять віч-на-віч у кімнаті Букінгемського палацу. Зеленська прикрасила лацкан жакета брошкою у вигляді української вишиванки, тоді як Кейт обмежилася перлинним браслетом.

Перша зустріч Олени Зеленської та Кейт Міддлтон відбулася у 2020 році, коли майбутня принцеса Уельська разом із чоловіком приймали українське президентське подружжя від імені королеви.

Фото: Getty Images

Кейт Міддлтон – перша королівська особа, яка використовує титул принцеси Уельської після смерті її покійної свекрухи принцеси Діани 25 років тому. Тепер вона є найстаршою за титулом жінкою королівської родини після королеви Камілли. Очікується, що саме вона візьме на себе велику частку королівських обов'язків.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Продовжує вести соцмережі російською: де зараз Михайло Заливако з шоу "Холостяк"

Михаил Заливако выезжал за границу в период полномасштабной войны, продолжает вести соцсети на русском - что известно о его жизни

Коло довіри крихітне: подруга Кейт Міддлтон розповіла про її стан під час лікування раку

Кейт Миддлтон продолжает проходить курс химиотерапии на фоне борьбы с раком – подруга принцессы Уэльской рассказала о ее состоянии

Співачка KOLA чесно зізналася, чи говорить з чоловіком про поповнення у родині

KOLA рассказала, готова к детям со своим мужем, который живет в Израиле – звезда озвучила планы на будущее