RU  UA

Дізнатися

Перед похороном королеви Єлизавети ІІ Букінгемський палац показав її останній портрет

Монархиня позувала з усмішкою на обличчі

19 вересня в Лондоні поховають королеву Великої Британії Єлизавету ІІ, яка пішла з життя 8 вересня. Урочиста церемонія прощання триватиме протягом цілого дня. Напередодні державного похорону Букінгемський палац оприлюднив у соціальних мережах останній портрет монархині.

"Цього року Її Величність відзначила Платиновий ювілей свого правління – вона була однією серед монархів, котрі правили найдовше в історії. Мільйони людей зберуться разом, щоб вшанувати пам'ять її видатного життя", - йдеться у підписі до кадру, який опубліковано в Instagram.

Фото: instagram.com/theroyalfamily

На фото 96-річна королева позує з усмішкою на обличчі. Вона з’явилася у вбранні ніжно-блакитного відтінку, яке доповнила масивними брошками, намистом та сережками у формі перлин.

У коментарях користувачі мережі зазначили, що останній портрет Єлизавети II вийшов неймовірним. "Прекрасна робота! Дуже красивий портрет королеви, де вона усміхається", - говориться у більшості коментарів.

Фото: Getty Images

Єлизавета ІІ померла 8 вересня 2022 року в шотландському замку Балморал у віці 96 років. В останні місяці повідомлялося про погіршення її здоров'я, через яке їй було важко пересуватися. У результаті цього вона не була присутня на низці заходів. На момент смерті правління Єлизавети II тривало 70 років та 214 днів.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Життю нічого не загрожує: після складної операції на серці Віктор Павлік вийшов на зв'язок у соцмережах

Виктору Павлику сделали сложную операцию на сердце – артист вышел на связь в соцсетях и рассказал о своем состоянии

Віталій Козловський похрестив новонародженого сина Оскара: у мережі показали фото

Виталий Козловский и его супруга Юлия Бакуменко покрестили новорожденного сына Оскара в Михайловском Златоверхом монастыре

У Києві відбулася музична премія YUNA-2024: хто опинився у списку переможців

YUNA 2024 назвала победителей - кто одержал победу в рамках ежегодной Национальной музыкальной премии - полный список