RU  UA

Дізнатися

Перед похороном королеви Єлизавети ІІ Букінгемський палац показав її останній портрет

Монархиня позувала з усмішкою на обличчі

19 вересня в Лондоні поховають королеву Великої Британії Єлизавету ІІ, яка пішла з життя 8 вересня. Урочиста церемонія прощання триватиме протягом цілого дня. Напередодні державного похорону Букінгемський палац оприлюднив у соціальних мережах останній портрет монархині.

"Цього року Її Величність відзначила Платиновий ювілей свого правління – вона була однією серед монархів, котрі правили найдовше в історії. Мільйони людей зберуться разом, щоб вшанувати пам'ять її видатного життя", - йдеться у підписі до кадру, який опубліковано в Instagram.

Фото: instagram.com/theroyalfamily

На фото 96-річна королева позує з усмішкою на обличчі. Вона з’явилася у вбранні ніжно-блакитного відтінку, яке доповнила масивними брошками, намистом та сережками у формі перлин.

У коментарях користувачі мережі зазначили, що останній портрет Єлизавети II вийшов неймовірним. "Прекрасна робота! Дуже красивий портрет королеви, де вона усміхається", - говориться у більшості коментарів.

Фото: Getty Images

Єлизавета ІІ померла 8 вересня 2022 року в шотландському замку Балморал у віці 96 років. В останні місяці повідомлялося про погіршення її здоров'я, через яке їй було важко пересуватися. У результаті цього вона не була присутня на низці заходів. На момент смерті правління Єлизавети II тривало 70 років та 214 днів.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии

Джамала у роковини депортації кримських татар розповіла щемливу історію своєї родини

В 80-ю годовщину депортации крымских татар Джамала вспомнила щемящую историю своей семьи. Женщина не могла сдержать слезы

Вєрку Сердючку захейтили через виконання російських пісень в Києві

Верка Сердючка выступила в Киеве. Звезду захейтили из-за исполнения российских хитов