Лайм

Як вивести білі плями від дезодоранту на чорному одязі: 5 дієвих народних засобів

Ці методи слід взяти собі на замітку

Кожен із нас хоча б раз у житті стикався з різними забрудненнями на одязі, з якими допомагають впоратися народні засоби. І якщо ви вже знаєте, чим відтерти сліди від кулькової ручки або вивести плями від зеленки, радимо взяти на замітку прості лайфхаки, як відіпрати дезодорант із чорного одягу. theLime детальніше розповідає про це.

Фото: pinterest.com

Аспірин

Необхідно взяти 2 таблетки аспірину та змішати їх із половиною склянки холодної води. Наносимо на плями від дезодоранту отриманий розчин, тремо щіткою і залишаємо на 2-3 години. Потім річ перемо як завжди вручну або в пральній машинці.

Господарське мило

Якщо плями свіжі – на допомогу прийде господарське мило. А ось із застарілими плямами і тими, що добре в'їлися у тканину, воно не впорається. Спочатку тремо шматком мила в тих місцях, де є забруднення. Потім тремо його на тертці, стружку розчиняємо в мисці з водою та замочуємо там одяг. Через декілька годин виймаємо та перемо.

Засіб для миття посуду з гліцерином

Важливо, щоб миючий засіб був саме з гліцерином, який допоможе вивести такі плями. Для світлих тканин необхідно взяти прозорий засіб, для темних та кольорових його забарвлення не має значення.

Товстим шаром наносимо засіб на плями та втираємо м'якою губкою. Потім залишаємо річ на 30-60 хвилин у такому вигляді, а потім споліскуємо та перемо вручну.

Оцет

Беремо ватний диск і змочуємо його в 9% розчині оцту. Протираємо їм плями від дезодоранту. Залишаємо одяг на кілька годин, якщо плями старі – можна і всю ніч (8-10 годин). Після цього перемо річ як завжди у пральній машині.

Горілка

Горілку змішуємо з медичним спиртом, який попередньо потрібно розвести з водою в рівних пропорціях. Наносимо отриманий засіб на ватний диск і протираємо плями. Якщо через кілька хвилин вони не зникнуть, потрібно залишити річ із нанесеним на неї розчином приблизно на годину. Потім одяг перемо як завжди.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші