RU  UA

Дізнатися

Не хотів померти: Руслан Ханумак пояснив, чому виїхав з України та не повертається додому

Зірка серіалу "100 тисяч хвилин разом" живе у США

Режисер, актор та сценарист студії "Квартал 95" Руслан Ханумак із дружиною Аліною Шаманською та сином на момент повномасштабного вторгнення РФ в Україну опинилися за кордоном. Пара стверджує, що давно планувала поїздку до Барселони до дня народження блогерки. Тепер родина живе у США, і в інтерв'ю "ЖВЛ" Ханумак розповів, чому не повертається до України.

Фото: instagram.com/hanumak/

"Весь світ знав [про підготовку вторгнення]. Скільки американська розвідка попереджала - 16, 18, 20, 22 лютого. Коли ця гнида виступила, що "я вас декомунізую", я зрозумів: це вже точно. Це якась доля, що ми летіли на день народження, – каже Ханумак. – Якось так співпало, значить так треба".

"Тероборона Барселони": Олег Скрипка іронічно висловився про українських артистів, які залишаються у Європі.

За кілька місяців життя у Європі сім'я переїхала до США. Найближчим часом Ханумак не планує повертатися до України та чесно зізнається, що боїться померти.

"Що мені говорити? Це дуже боляче було. Та й зараз ще несеться, але вже трішки легше. Потрібно ж виправдовуватися, що я не повернувся? Так, потрібно. Пару разів зробив, отримав ще більше хейту. І що робити? У такій ситуації, як я, опинилося дуже багато артистів. Потрібно пережити це, - каже він. - Чому не приїхав воювати? Тому що страшно. Тому що не хотів померти".

Фото: instagram.com/hanumak/

Ханумак відомий за головною роллю в серіалі "100 тисяч хвилин разом", у якому також виступив продюсером та режисером. Він був капітаном команди "Заинька", яка стала віце-чемпіоном "Ліги Сміху". Також Ханумак перемагав у шоу "Розсміши коміка", був автором студії "Квартал 95".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии