RU  UA

Дізнатися

Оля Полякова у грузинських "Танцях з зірками" виконала чуттєвий вальс: відео

Співачка дебютувала у шоу в парі з танцюристом свого балету

Українські знаменитості продовжують привертати увагу всього світу до війни в Україні. Нещодавно Джамала представила країну на польських "Танцях з зірками", тепер учасницею танцювального шоу стала Оля Полякова, тільки в Грузії.

"Друзі, нарешті я можу поділитися з вами чудовою новиною. Вже третій тиждень поспіль, я готуюся в залі до непритомності, аби знову вийти на паркет, як інтернаціональний учасник грузинських "Танців з зірками". Неймовірні відчуття!", - поділилася артистка в Instagram.

Фото: instagram.com/polyakovamusic

Читайте також: Джамала отримала найвищий бал у польських "Танцях з зірками": відео чуттєвого виступу.

Партнером Олі Полякової у грузинських "Танцях з зірками-11" став танцюрист її балету Максим Єжов, який був учасником української адаптації проекту у парі з телеведучою Лесею Нікітюк.

У першому випуску Полякова та Єжов виконали віденський вальс під пісню "Обійми" гурту "Океан Ельзи". Співачка вийшла на паркет у довгій сукні-вишиванці, танцюрист з'явився в образі українського військового.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ezhov Maksim Макс Єжов (@ezhov_maksim_)

Судді поставили парі з України 14 балів із 30 максимальних. Під час ефіру співачка розповіла про благодійний проект "Незламні", у рамках якого вона допомагає збирати кошти на протезування українців, які постраждали від російської агресії.

"Я впевнена, що у кожного свій фронт, тому перший ефір я присвячую благодійному проєкту "Незламні", аби розповісти якомога більшій кількості людей про справу, якою я живу останнім часом! Разом ми сила і нас дійсно мільйони", - поділилася Полякова.

Нагадаємо, Оля Полякова була учасницею української версії танцювального шоу в 2017 році. Співачка залишила проект у четвертому випуску. Максим Єжов брав участь в проекті "Танці з зірками-2018" - у парі з Лесею Нікітюк танцюрист завоював срібло.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Життю нічого не загрожує: після складної операції на серці Віктор Павлік вийшов на зв'язок у соцмережах

Виктору Павлику сделали сложную операцию на сердце – артист вышел на связь в соцсетях и рассказал о своем состоянии

Віталій Козловський похрестив новонародженого сина Оскара: у мережі показали фото

Виталий Козловский и его супруга Юлия Бакуменко покрестили новорожденного сына Оскара в Михайловском Златоверхом монастыре

У Києві відбулася музична премія YUNA-2024: хто опинився у списку переможців

YUNA 2024 назвала победителей - кто одержал победу в рамках ежегодной Национальной музыкальной премии - полный список