RU  UA

Дізнатися

Укрзалізниця спростувала новину про візит Стівена Кінга до Києва

Працівники компанії виклали пост в соціальних мережах

Новина про те, що американський письменник Стівен Кінг їде в Україну потягом з Варшави, швидко поширилася в мережі. Проте згодом з’ясувалося, що це зовсім не так, адже Укрзалізниця спростувала заяву про візит зірки до Києва.

"ЗМІ в Україні (помилково) повідомили, що Стівен Кінг прибув до Києва і, чесно кажучи, наш потяг ще ніколи не відчував себе таким спустошеним. Пане Кінг, залізниця до ваших послуг!" – йдеться в заяві компанії, опублікованій у Twitter.

Фото: twitter.com/Ukrzaliznytsia

"Не сумуйте! Сподіваємося, що він приїде на 100%, але пізніше", - прокоментував ситуацію один із користувачів мережі.

Недостовірну інформацію, посилаючись на власні джерела, поширило одне з українських ЗМІ. Йому довірилися редактори офіційного Telegram-каналу Верховної Ради, після чого інформація почала з’являтися і в інших медіа.

Читайте також: Путін зробив серйозний прорахунок: як Стівен Кінг 24 лютого прокоментував вторгнення Росії в Україну.

Нагадаємо, Стівен Кінг з перших днів війни демонструє свою підтримку українському народу. В Twitter, де на нього підписано майже 7 млн людей, письменник не боїться відверто критикувати диктатора Путіна та російську пропаганду. Крім того, літератор раніше публікував знімки, на яких позував в одязі з українською символікою, а також заявляв, що захоплюється силою та відвагою українців.

Фото: Getty Images

Стівен Кінг – американський письменник, автор понад 200 творів, серед яких понад 50 бестселерів у стилях жахи, фентезі, трилер, містика. Також писав під псевдонімом Річард Бахман. Було продано понад 350 млн копій його романів та збірок оповідань. Після вторгнення РФ в незалежну Україну повідомив, що не продовжуватиме книжкові контракти з країною-агресором.

  • У червні Стівен Кінг підтримав Україну після обстрілу ТРЦ у Кременчуці. Письменник заявив, що дії РФ – ніщо інше як терористична атака. Свою публікацію Кінг закінчив словами "Слава Україні!".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинская певица Нино Катамадзе, которая год назад заявляла о планах переехать в Украину, заявила, что останется в Грузии, чтобы продолжать помогать украинцам

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

После принятия нового закона о мобилизации трансгендерная Дива Монро заявила, что готова посетить ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Когда будет выступать Украина на "Евровидении-2024" - песня alyona alyona и Jerry Heil и других участников первого полуфинала, который состоится 7 мая