RU  UA

Дізнатися

Нам це точно під силу: Ектор Хіменес-Браво підтримав українців на тлі попереджень про складну зиму

Знаменитість закликав запастися всім необхідним

Українська влада попереджає, що прийдешня зима для країни буде найскладнішою в її історії. Через агресію РФ та пошкодження окупантами критично важливої інфраструктури українці можуть залишитися без світла, води, тепла та газу.

Ектор Хіменес-Браво, який активно допомагає Україні наблизити перемогу, вважає, що це одне із випробувань війни, яке українці обов'язково пройдуть. Шеф-кухар закликав залишатися сильними, адже "краще одна холодна зима, ніж все життя в Росії". Підбадьорливе звернення до українців кулінар із Колумбії опублікував в Instagram, при цьому фото допису він адресував росіянам.

Фото: instagram.com/hectorjimenezbravo

"Давайте відкрито дивитися в очі своїм страхам - зима буде важка. Але це лише одне з випробувань цієї війни, і навіть не головне з них", - звернувся Ектор до підписників.

Читайте на тему: Дрова та тепла ковдра: Леся Нікітюк показала, як підготувалася до зими

"Нам точно і без світла буде тепліше, ніж хлопцям в спальнику в окопі. Тож не метушіться зайвий раз - закупайте свічки, газові балони, ліхтарики на сонячних батареях, термобілизну, генератори, павербенки та все інше. Готуйтеся, не панікуйте, нам це точно під силу. Все буде Україна", - додав суддя шоу "МастерШеф".

Нагадаємо, Ектор Хіменес-Браво приїхав в Україну 13 років тому. За цей час країна стала домівкою для колумбійця і він не покинув її під час російського вторгнення.

Повномасштабна війна застала кулінара в Колумбії, де він відвідував сім'ю, і незважаючи на можливість залишитися в безпеці, він повернувся в Україну і став допомагати країні, яка вже стала для нього рідною.

Фото: instagram.com/hectorjimenezbravo

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Украинский телеведущий Константин Грубич признался, что боится отпускать на фронт своего 27-летнего сына Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталья Могилевская показала младшую дочь Софию по случаю Дня вышиванки - что известно о девочках, которых удочерила певица

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букингемский дворец показал архивные портреты королевской семьи – на кадрах позировали Чарльз III, Елизавета II и другие