Лайм

Знак пошани: зірка серіалу "Вікінги" Кетрін Винник з гумором відреагувала на санкції Росії

Знаменитість зробила лаконічну заяву

Акторка українського походження Кетрін Винник опинилася у так званому "чорному списку" Міністерства закордонних справ Росії. За засудження російської агресії та підтримку України зірці заборонили в'їзд до країни агресора.

Знаменитість відреагувала на ситуацію та прокоментувала її у соціальних мережах. "Знак пошани", - лаконічно написала Винник, оприлюднивши в Instagram скриншот новини про заборону в'їзду до РФ.

Фото: instagram.com/katherynwinnick

"Це визнання!!! Вітаю!!!" – написав у коментарях під постом ведучий та волонтер Сергій Притула. "Чому Росія вважає, що будь-яка думаюча людина з совістю і співчуттям захоче туди прямо зараз? Слава Україні! Україна переможе!", "Нарешті! Чого так довго, Кремль?", "Можливо, вони бачили "Вікінгів" і злякалися ваших воїнських навичок?", "Дякую, Катерино, за підтримку України! Нам необхідна підтримка світу, інших країн, без цього хіба можливо зупинити злочини Росії, які ця агресивна країна вчиняє у нас, в нашіх домівках?! Росія не припинить вбивати дітей, жінок, не припинить руйнувати будинки, школи і дитячі майданчики, поки весь світ не зупинить її", - висловилися інші користувачі мережі під публікацією.

Читайте також: Після заборони в'їзду в РФ Бен Стіллер оригінально підтримав Україну: фото.

Фото: instagram.com/katherynwinnick

Нагадаємо, ще до початку повномасштабної війни Кетрін Винник приїжджала до Києва. Коли з'явилися перші припущення щодо можливого вторгнення Росії, акторка стала на бік українців та висловила їм слова підтримки. Після початку війни вона засудила агресію Кремля, а також почала активно допомагати нашій країні, зокрема створила фонд допомоги українцям та допомагала біженцям у Канаді.

Окрім Кетрін Винник, до санкційного списку також потрапив відомий комедійний актор Джим Керрі. Він ще у лютому цього року підтримав український народ, заявивши, що у нього розривається серце від того, що відбувається в нашій країні сьогодні. У своєму зверненні зірка кіно назвав диктатора Путіна недоумком.

Фото: Getty Images

Читайте на тему: Ще у 2014 добре зрозуміла, з чим маємо справу: Кароль прокоментувала заборону на в'їзд до РФ.

Всього до чорного списку Міністерства закордонних справ Росії потрапило 100 громадян Канади. "У відповідь на практику запровадження режимом прем'єр-міністра Дж. Трюдо санкцій проти керівництва Росії, політиків і парламентаріїв, представників ділових кіл, експертів і журналістів, діячів культури, а також усіх, кого канадська русофобська влада вважає неугодними, на основі взаємності закривається в'їзд для 100 громадян Канади", - йдеться на сайті МЗС РФ.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Мальме пройшов перший півфінал "Євробачення 2024": головні подробиці шоу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

Хто пройшов у фінал "Євробачення-2024" після першого півфіналу: результати голосування

Після першого півфіналу до гранд-фіналу "Євробачення-2024" пройшли 10 країн-учасниць

alyona alyona і Jerry Heil виступили на "Євробаченні-2024" з потужним номером: відео

Як alyona alyona та Jerry Heil виступили у першому півфіналі "Євробачення-2024" - відео України