Лайм

Шоу "Холостяк" у п'ятому випуску залишили одразу дві учасниці

За серце Алекса Топольського продовжуватимуть боротися 8 дівчат

25 листопада на каналі СТБ показали 5 випуск шоу "Холостяк-12". П'ятий тиждень пройшов у спекотному Дубаї, і він не обійшовся без сюрпризів. Алекс Топольський влаштував для учасниць різні перевірки, щоб зрозуміти, з ким у нього більше спільного. В результаті проект залишили дві дівчини, з якими герой не бачить спільного майбутнього.

Першою пішла 27-річна Юля – директор бенкетної служби. Дівчина відчувала себе не комфортно на проекті та не приховувала це від Алекса. До того ж учасниця не змогла показати впевненість у собі, а холостяк своєю обраницею бачить впевнену дівчину. Топольський вирішив бути чесним з Юлією і попрощався з нею просто під час побачення.

Фото: СТБ

"Вся наша історія з Юлею - про її хвилювання і не впевненість, і про мої спроби допомогти їй їх позбутися. Мені важливо, щоб зі мною була впевнена в собі дівчина", - сказав холостяк.

Читайте також: Фаворитка "Холостяка" вже шукала кохання на аналогічному проекті в Литві - у мережі знайшли докази

На церемонії троянд герой не дав троянду Роксолані, і вона поїхала додому. Своє рішення Алекс пояснив тим, що не бачить інтересу учасниці до спілкування з ним, через що не може будувати стосунки. Але дівчина вважає, що холостяк просто не зрозумів її почуття.

Фото: СТБ

Глядачі підтримали вибір Топольського. Багато хто вважає, що Роксолана – несерйозна, а Юля – "не формат шоу".

"Роксі несерйозна пані, як на мене, смішки ці її... Юля - хороша дівчинка, але не формат шоу і не його, це точно. І тут не в бік Юлі коментар, просто холостяки такі на всіх шоу".

"Слава Богу, давно час було. Вони йому не пара взагалі".

"Роксолана класна дівчина, але несерйозна. Але вона навіть не цікавилася Алексом: чим він займається або чого він хоче досягти в житті. Коли він запитав, чи не хочеш ти про мене дізнатися, вона не захотіла. Ось і результат".

"Було очевидно, що Юля покине проект. Дівчина добра, весела, але було видно, що холостяка вона не зачепила".

За підсумками 5-го випуску в шоу "Холостяк" залишилося 8 дівчат: Марина, Юля, Катя, Ліза, Саша, Олександра, Вікторія, Аліна.

Фото: СТБ

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Будувалися понад 20 років: Джамала висловилася про дім батьків у Криму, який відібрали окупанти

Українська співачка Джамала висловилася про втрату батьківського будинку в окупованому Криму, який відібрали росіяни

Не бачу нічого кримінального: Каменських пояснила, чому продовжує співати російською

Відома українська співачка Настя Каменських не соромиться, що продовжує виконувати свої пісні російською мовою за кордоном  

Маю право: автор хіта "Я з України" заявив, що не вірить зіркам, які перейшли на українську

Соліст гурту "МЕРІ" Віктор Вінник сказав, що думає про артистів, які після початку війни почали виконувати україномовні пісні