Лайм

На конкурсі "Міс Всесвіт-2022" показали офіційні портрети українки Вікторії Апанасенко

Користувачі мережі засипали дівчину компліментами

Представляти Україну на "Міс Всесвіт-2022" буде модель та волонтерка Вікторія Апанасенко. Нещодавно дівчина показала підготовку до конкурсу, а тепер у мережі оприлюднили її офіційні портрети для заходу.

"Офіційні портрети "Міс України Всесвіт-2022" Вікторії Апанасенко для конкурсу "Міс Всесвіт", - зазначили в Instagram представники Miss Universe в Україні.

Фото: instagram.com/missukraine_universe

На опублікованих кадрах Апанасенко постала з яскравим макіяжем, об’ємною укладкою та виразним поглядом. На одному із кадрів конкурсантка позувала в сукні з ефектним декольте, тоді як на інших двох фото вона показалася у білосніжному вбранні з об’ємною деталлю на одному плечі.

Фото: instagram.com/missukraine_universe

Читайте також: Організатори "Міс Всесвіт-2022" назвали дату та місце проведення конкурсу.

У коментарях користувачі мережі зазначили, що українка виглядає дуже гарно та вишукано, тому має всі шанси на перемогу. "Вікторія просто неймовірна", "Перемоги тобі!", "Просто вау!", "Гарно та естетично!", "Одна з найгарніших жінок!", "Королева", "Яка прекрасна!" - висловилися люди з цього приводу.

Фото: instagram.com/missukraine_universe

Нагадаємо, у зв'язку з вторгненням РФ в Україну оргкомітет "Міс Україна Всесвіт" відмовився від традиційного святкового шоу та передав титул "Міс Україна Всесвіт-2022" Вікторії Апанасенко, "I Віце-Міс Україна Всесвіт-2021".

Вікторії 28 років, і вона родом із Чернігова. Закінчила факультет психології КНУ імені Тараса Шевченка за спеціальністю "Соціальна робота". Також дівчина працює професійною моделлю та активно підтримує українські бренди. Із початком війни у нашій країні зайнялася волонтерською діяльністю: підготовку до конкурсу краси Апанасенко поєднує з приготуванням обідів для ЗСУ та доставкою гуманітарної допомоги постраждалим від війни сім'ям.

Фото: instagram.com/crystal.viktoria

  • Раніше Апанасенко зізналася, що через активну волонтерську діяльність зіштовхнулася з вигоранням. Модель назвала симптоми та методи боротьби з цим станом.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співак Олександр Павлік: старший син Віктора Павліка виїхав з України

Син Віктора Павліка Олександр живе у США разом із сином - в іншій країні чоловік займається музикою - що відомо про його життя

6 млн грн за півтори години: Дорофєєва і Лебіга вразили масштабним збором для "Азову" і Чернігова

Надя Дорофєєва і блогер Міша Лебіга випустили спільну пісню і зібрали 6 млн грн для Азову та постраждалих Чернігова

Називав Америку своїм домом: принц Гаррі розсекретив плани отримати нове громадянство

Принц Гаррі повідомив про плани отримати громадянство США - у документах герцог Сассекський вказав зміну місця проживання