Лайм

Як легко натерти плавлений сир, щоб він не розмазувався по тертці: кулінарний лайфхак

Візьміть на замітку

Кожна господиня має у своєму арсеналі не лише декілька перевірених часом рецептів страв, а й хитрості, за допомогою яких можна з легкістю справлятися з повсякденними побутовими завданнями. І якщо ви вже знаєте, як швидше зварити буряк, візьміть собі на замітку, як натерти плавлений сир, щоб він не розмазувався по тертці. theLime вирішив докладніше розповісти про лайфхак з олією.

Фото: pinterest.com

Для святкового застілля багато хто готував різні салати, для яких потрібно було натерти на тертці твердий або плавлений сир. І якщо з першим проблем не виникало, то з плавленим все набагато складніше. Як правило, він сильно розмазується по терці, і отримати подрібнений продукт без суттєвих втрат не виходить.

Чимало кулінарів радять відправляти перед цим плавлений сир ненадовго в морозильну камеру, проте цей лайфхак має один істотний мінус після розморожування на ньому утворюється конденсат.

Читайте також: Як швидко почистити часник від лушпиння: топ-5 кулінарних лайфхаків.

Що ж робити, щоб плавлений сир не прилипав і не розмазувався по тертці? Беремо будь-яку рослинну олію, бажано без запаху, і рясно змащуємо нею тертку з двох сторін. І приступаємо до подрібнення плавленого сиру.

В результаті отримаємо акуратну стружку, яка не тільки гармонійно поєднуватиметься з іншими продуктами, а й прикрашатиме готову страву. При цьому на тертці не буде і натяку на шматочки продукту, що налипли.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Євгенія Власова розповіла, чому зникла із шоу-бізнесу - співачка заявила, що їй потрібно було зробити паузу через обставини у житті

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ірина Сопонару і її обранець Ріс одружилися - акторка показала весільні кадри - що відомо про її особисте життя

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Дівчатам, які готуються до випускного, варто обрати ніжні відтінки манікюру, які асоціюються з молодістю та свіжістю. Рожевий колір манікюру може ідеального доповнити ваш образ