RU  UA

Дізнатися

Мене нудить: Маша Єфросиніна відреагувала на цинічний виступ Повалій на росТБ в новорічну ніч

Співачка заспівала "Червону руту"

Поки Росія в новорічну ніч запускала по Україні ракети та безпілотники, зрадниця Таїсія Повалій розважала росіян українськими піснями. Маша Єфросиніна не змогла обійти увагою цинічний вчинок артистки та емоційно висловилася в Instagram.

У ніч із 31 грудня на 1 січня на пропагандистському каналі "Росія 1" транслювали новорічну програму "Голубой огонек". Таїсія Повалій, яка мовчить про війну, виконала пісню українського композитора Володимира Івасюка "Червона рута".

Під час виступу Повалій у залі були присутні російські зірки, які відкрито підтримують вторгнення РФ в Україну – Дмитро Харатьян, Олег Газманов, Володимир Пресняков, Ангеліна Вовк та інші. На зйомках шоу був й пропагандист Володимир Соловйов.

"Я ніколи не думала, що від сорому за дії іншої людини мене може нудити", - відреагувала Маша Єфросиніна у себе в "сторіз".

Читайте також: Підкормлювали і підкормлюють зараз: Павло Зібров пояснив прокремлівську позицію Повалій.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Таїсія Повалій - один із українських артистів, які живуть у Росії та мовчать про війну. З 24 лютого вона жодного разу публічно не висловилася про те, що відбувається на батьківщині. Співачка, яка має звання народної артистки України, часто виступає на пропагандистських каналах, виконуючи українські пісні.

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Как выглядит главная сцена Евровидения-2024 в Мальме – в сети впервые показали видео и рассказали о репетициях конкурсантов

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Россиянин Илья Белостоцкий похвастался, что получил медаль за службу на фронте, а также, что с него сняли все обвинения в педофилии

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Первый полуфинал Евровидения 2024 состоится 7 мая - как голосовать за конкурсантов, как долго будет продолжаться голосование