RU  UA

Дізнатися

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Тепер росіянин хвалиться, що "більше не зек"

Коишній режисер "Єралашу" Ілля Білостоцький, який приєднався до армії російських окупантів, похвалився медаллю від Володимира Путіна. Так, у коментарі російським ЗМІ він заявляв, що отримав відзнаку "за спасение погибавших", а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії після її отримання.

Тепер чоловік радіє тому, що "більше не зек", хоч і на момент підписання контракту з Міноборони Росії йому залишалося відсидіти 2,5 роки з 4,5. Медаль від кремлівського диктатора він нібито отримав за те, що врятував від загибелі командира.

Читайте також: Виступав в окупованому Херсоні і Мелітополі: російський співак-путініст вчинив самогубство.

Фото: соцмережі Білостоцького

"Указом президента я був нагороджений державною нагородою – медаллю "За спасение погибавших". За російськими законами я звільнений від покарання, і з мене знято судимість. Я не знаю, що саме написано в поданні до нагороди, адже я рядовий, нам мало що показують. Якщо колись мені дадуть відпустку, я приїду в розташування нашої частини в Росії, там є наказ про нагородження, тоді дізнаюся точно. Тож, друзі, радійте, а опоненти, кусайте лікті – відтепер я більше не зек", - сказав путініст.

Росіянин, як відомо, пішов воювати проти українців і виконує на фронті роль бойового медика. Він не приховує, що шокований кількістю поранених та загиблих росіян. Російським ЗМІ колишній режисер "Єралашу" говорив про те, що в найпершому бойовому завданні через його медпункт пройшло близько 300 людей, проте невідомо, у якому стані: мертвими чи з важкими пораненнями.

Білостоцький, якого звинувачували у педофілії, казав, що погодився воювати проти нашої країни не для того, щоб відмити свою забруднену репутацію, а щоб хоча б десь відчути себе потрібним. Окрім того, він зазначав і те, що готовий доєднатися до російського фронту не з патріотичних міркувань, а "щоб відповісти паскудам, які запроторили його за грати".

Тим не менше, у минулому путініст також розповідав і про те, що "йому не подобається, коли вбивають ні в чому невинних людей", і що "він любить своїх свій народ та свою країну незважаючи ні на що".

Читайте на тему: Актор "Пригод Електроніка" Торсуєв заявив, що його дружину хочуть ув'язнити в Україні.

Фото: скриншот

Нагадаємо, Іллю Білостоцького звинуватили у розбещенні неповнолітніх після того, як розкрили інцидент 2018 року, коли він приводив 13-річного хлопчика до своєї московської квартири та вчиняв над ним дії сексуального характеру. Пізніше у ході розслідування були знайдені ще й відеоматеріали, які вказували на розбещення ним й інших неповнолітніх дітей.

Сам Білостоцький усі звинувачення на свою адресу відкидав, також від звинувачень відмовилися і деякі батьки потерпілих дітей. Пізніше режисера засудили до 14 років колонії суворого режиму, а згодом ці звинувачення перекваліфікували на іншу статтю, що стосувалася розпусних дій щодо підлітка, якому виповнилося 12, а не 14. Згодом з'явилася інформація про те, що йому пом’якшили покарання і призначили новий термін в 6,5 років.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии