Лайм

Не все так швидко: Алекс Топольський натякнув на розставання з переможницею "Холостяка"

Бізнесмен заінтригував своїх шанувальників

Головний герой романтичного реаліті "Холостяк-12" Алекс Топольський, який у фіналі шоу обрав модель Катю Лозовицьку, висловився про стосунки з дівчиною. У соціальних мережах чоловік поспілкувався зі своїми підписниками, і на одне з їхніх питань дав доволі неоднозначну відповідь.

"Я не можу порахувати, скільки разів за останній тиждень ви запитали, чи разом ми з Катею", - зізнався Топольський у Instagram-stories. Він запропонував користувачам мережі відгадати відповідь на це питання, влаштувавши відповідне опитування.

Фото: instagram.com/alex_topolsky

Читайте також: Він полив мене брудом: Саша Мудра розповіла, чому розчарувалася в Алексі Топольському.

Фото: instagram.com/alex_topolsky

57 відсотків людей проголосували за те, що Алекс та Катерина не разом після закінчення проекту. Коментувати результати Холостяк прямо не став, однак зробив неоднозначну заяву, ніби натякнувши, що він зараз не у стосунках з дівчиною:

"Я розумію, що вам скоріше хочеться, щоб я перестав бути неодруженим, але не все так швидко".

Фото: instagram.com/alex_topolsky

Нагадаємо, 32-річний Алекс Топольський – українець, який побудував успішний бізнес у США. Продюсери шоу "Холостяк" описали чоловіка як сміливого та амбіційного кар'єриста, який для досягнення мети пройшов непростий шлях. Алекс народився і виріс у Львові, і одразу після закінчення університету поїхав до Америки.

У фіналі романтичного проекту обрав 25-річну модель із Києва Катерину Лозовицьку, аргументуючи своє рішення заявою, що йому нарешті "вдалося зустріти рідну людину".

Фото: instagram.com/kateryna_lozovytska

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Марина Боржемська відповіла, чому не наважується на нові стосунки після розлучення з Узелковим

Колишня дружина В'ячеслава Узелкова Марина Боржемська розповіла, що не перебуває у стосунках і пояснила чому

Померла французька акторка Анук Еме - зірка фільму "Чоловік і жінка"

У Парижі на 93 році життя померла французька акторка Анук Еме, яка знімалася у фільмах Федеріко Фелліні і картині "Чоловік та жінка"

Стаю на захист своєї країни: українська акторка доєдналася до ЗСУ

Актриса театру імені Лесі Українки Марія Агапітова поділилася в мережі новиною про те, що вона приєдналася до ЗСУ та їй потрібна допомога