RU  UA

Дізнатися

Таїсія Повалій похвалилася, як змусила 80-річну маму переїхати до Москви під час війни

На вмовляння знадобилося два місяці

Таїсія Повалій, яка нещодавно виступила із заявою про те, що "Путін рятує світ від нацизму", у коментарі російським ЗМІ також розповіла про переїзд своєї матері до Москви. Артистка заявила, що "врятувала її", вмовивши перебратися до країни-агресора.

За словами співачки, вона виїхала до РФ за кілька днів до повномасштабного вторгнення, у той час як її мама залишилася в Україні. І оскільки повертатися додому пропагандистка більше не захотіла, вирішила вмовити маму поїхати з нею до Росії. На вмовляння їй знадобилося кілька місяців.

Фото: instagram.com/tais.povaliy_thebest

"Я з мамою була постійно на зв'язку, вона телефоном говорила: "Ти повинна бути тут!". А я відповідаю: "Мамо, мене не пускають, Я не можу приїхати!". І мама у відповідь: "Виходить, що я помру, а ти не приїдеш?". І я розплакалася: "Ні мамо, я не приїду. Тому тобі треба буде їхати до мене до Москви". Мине два місяці, перш ніж мама погодиться виїхати до Росії", - сказала зрадниця.

Читайте також: Таїсія Повалій після мовчання про війну 9 травня виступила в РФ з українською піснею.

Хоча раніше мама виконавиці заявляла, що не поїде з рідної України "ніколи в житті", і "нехай мене тут убивають!", дочка все ж змусила 80-річну жінку виїхати з Києва, і вона через Польщу та Білорусь потрапила до країни-окупанта.

"Ніколи в житті не поїду! Моя рідна Україна! Хай мене тут убивають!" – щоразу казала мені вона. І тільки коли я сказала, що не приїду, якщо вона помре, моя мужня мама зібрала валізку, взяла кішку, і 30 квітня минулого року, проїхавши машиною шлях у дві тисячі кілометрів з Києва через Захід України, Польщу та Білорусь, приїхала до Москви. До речі, мама раніше ніколи в житті в Москві не була. І коли ми тільки в'їжджали до міста, вона подивилася у вікно і сказала: "Хіба я думала, що на старості літ опинюся в Москві!" – сказала Повалій.

Таїсія Повалій з мамоюФото: instagram.com/tais.povaliy_thebest

Читайте на тему: Сльози та ком у горлі: Зібров висловився про виступи зрадниці Повалій на пропагандистських концертах.

Повалій також проговорилася, що її мама сумує за рідним Києвом і хоче повернутися до свого дому: "Звичайно, там її коріння, її рідні могили. Постійно запитує мене, коли ми поїдемо додому. А я говорю: "Мамо, ми вже вдома! В Москві! У Росії!".

  • Раніше син Таїсії Повалій прокоментував виступ матері в РФ на День перемоги. Денис Повалій разом із дружиною та маленьким сином перебрався до Іспанії, коли почалася війна.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Украинский телеведущий Константин Грубич признался, что боится отпускать на фронт своего 27-летнего сына Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталья Могилевская показала младшую дочь Софию по случаю Дня вышиванки - что известно о девочках, которых удочерила певица

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букингемский дворец показал архивные портреты королевской семьи – на кадрах позировали Чарльз III, Елизавета II и другие