Лайм

Немає бажання: переможниця "Холостяка" відповіла, чи спілкується з Алексом Топольським після розриву

Дівчина поспілкувалася з підписниками в Instagram

Катерина Лозовицька та Алекс Топольський вийшли з проекту "Холостяк-12" парою, але вже через місяць після фіналу їхні стосунки припинилися. Після зйомок реаліті минуло вже понад рік, і переможниця розповіла, чи підтримує вона зв'язок із героєм.

Відповідаючи на запитання підписників в Instagram-історіях Катя зізналася, що наразі вона не спілкується з Алексом. "Наші дороги вже давно розійшлися. Не підтримуємо жодних контактів. Не бачу в цьому жодного сенсу. І немає для цього бажання", - сказала фотомодель.

Читайте також: Катя Лозовицька відповіла на закиди, що її перемога в шоу "Холостяк" проплачена.

Фото: instagram.com/alex_topolsky

Відповідаючи на запитання, чи справді вона хоче повернути стосунки з Холостяком, дівчина сказала так: "Які стосунки? Ті, що тривали місяць і мене повністю не влаштовували? Ці стосунки я повинна хотіти повернути? Ні! Це було правильне, своєчасне рішення, тож ніяких бажань повернути щось у мене немає".

Фото: instagram.com/kateryna_lozovytska

Підписники також запитали, хто все ж таки був ініціатором розриву стосунків. Нагадаємо, в ефірі пост-шоу Катя стверджувала, що це вона ініціювала розмову, після чого Алекс заявив у соцмережах, що рішення розійтися прийняв він.

"Вдумливі зрозуміють, хто говорив правду, а хто намагався себе захистити і задовольнити своє его", - відповіла Лозовицька.

Читайте також: Ініціатором був я: Алекс Топольський озвучив свою версію розриву з Катею Лозовицькою.

Фото: instagram.com/grisha_reshetnik

Після виходу шоу "Холостяк-12" на екрани, в мережі почали говорити, що Алекс та Катя після фіналу з'їхалися та будували спільний побут. Лозовицька зізналася, що це неправда.

"Хтось розпустив плітки, що ми жили разом. Ми не жили з Алексом разом ніколи. Він мені пропонував, але я не була до цього готова. Жодного побуту в принципі у нас з ним не було", - заявила вона.

Фото: instagram.com/kateryna_lozovytska

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також