RU  UA

Дізнатися

Катя Осадча ніжно привітала Юрія Горбунова з річницею і назвала запоруку міцного шлюбу

Пара разом 8 років, 6 із яких – у шлюбі

3 лютого Катя Осадча та Юрій Горбунов відзначають 6 річницю шлюбу. Пара телеведучих одружилася у 2017 році і сьогодні виховує двох синів – 6-річного Івана та однорічного Данила.

D Instagram знаменитості ніжно привітали одне одного із сімейним святом. Осадча назвала запоруку щасливого шлюбу, а Горбунов розповів, за що вдячний своїй дружині.

Фото: instagram.com/kosadcha/

"Сьогодні 6 років, як ми чоловік і дружина. Юрко, дякую за терпіння і мудрість, за любов і за каву в ліжко. Складні часи, але переживемо всі разом, - написала телеведуча. - Розповідатимемо онукам на їхніх весіллях, що головне - чути одне одного, розуміти, поступатися... Саме так бабця з дідом пережили разом війну. Люблю тебе".

Читайте також: Просто страшно: Катя Осадча поділилася емоціями напередодні річниці повномасштабної війни.

Фото: instagram.com/gorbunovyuriy/

"6 років в офіційному шлюбі і 8 років разом! Неймовірно, але таке враження, що я все життя з тобою! Ніби до цього нічого не було, - зізнався Горбунов. - Дякую тобі за все - ранки, ночі, спільні проєкти! І за наших прекрасних синочків, які виростуть у новій, вільній і багатій Україні! Країні, яка перемогла ненависного ворога! Люблю тебе, Катрусю!"

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Виктор Розовый вышел на связь в соцсетях и рассказал о своем состоянии после тяжелого ранения головы - комик показал фото из больницы

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Когда финал "Евровидения-2024" и под каким номером выступят alyona alyona и Jerry Heil - где смотреть выступление Украины в финале

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитрия Монатика в Киеве остановили представители ТЦК и проверили документы - певец прокомментировал ситуацию - видео