Лайм

Топ-5 речей, які не можна зберігати під раковиною на кухні

Перевірте себе

Кожна господиня має свої порядки вдома та на кухні. І якщо ви вже знаєте, чому деякі продукти не можна тримати в холодильнику, візьміть на замітку практичні поради, які речі не рекомендують зберігати під кухонною раковиною. theLime докладніше розповідає про це.

Фото: pinterest.com

Паперові рушники та інші вироби

Деякі з нас вважають, що простір під кухонною раковиною може бути чудовим місцем для зберігання паперових рушників, паперових пакетів або серветок, проте у разі протікання труб вони можуть бути частково або повністю пошкоджені водою. Якщо у вас є комора, шафа для білизни або полиця в гаражі, то такі вироби краще зберігати там.

Побутова техніка невеликого розміру

Мультиварку, скороварку, блендер і будь-яку іншу побутову техніку краще зберігати в іншому місці, тому що вони можуть бути пошкоджені будь-яким протіканням з раковини. Найкраще покласти їх у шафу. А якщо у вас немає місця в шафі, полиці в гаражі, підвалі або коморі також підійдуть.

Читайте також: Чому цибулю та картоплю не можна зберігати разом: поради досвідчених господарів.

Капсули для прання або посудомийної машини

Якщо у вас є маленькі діти, не залишайте гелеві капсули для прання або таблетки для посудомийної машини під кухонною раковиною. Багато хто кладе їх туди, тому що посудомийна або пральна машина розташована поруч, і вони завжди під рукою, проте маленькі діти полюбляють відкривати кухонні шафки і грати каструлями та іншими побутовими предметами, а також пробувати все на смак. Найкраще місце для капсул і таких таблеток – на верхній полиці в будь-якій шафці.

Чистячі та миючі засоби

Різну побутову хімію також не варто залишати під кухонною раковиною, якщо у вас є малолітні діти та домашні улюбленці. Краще зберігати їх на верхній полиці або в будь-яких інших місцях, куди вони не мають доступу.

Цибуля або картопля

У багатьох сім'ях цибулю та картоплю тримають під раковиною – для зручності під час приготування їжі. Однак через підвищену вологість ці невибагливі овочі можуть почати швидше псуватися, проростати і покриватися пліснявою. Як відомо, їх необхідно зберігати в сухому, темному та прохолодному місці.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: дивитися онлайн-трансляцію масштабного шоу

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступає та як голосувати за виконавців

Які шанси на перемогу у "Євробаченні-2024" має Україна напередодні другого півфіналу: новий прогноз

Букмекери оновили прогнози щодо переможця Євробачення 2024 - alyona alyona і Jerry Heil на третьому місці, на першому Baby Lasagna

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте