RU  UA

Дізнатися

Королева Нідерландів приїхала на Кариби в українській сукні-вишиванці: фото

Королева Максима підтримала український тренд

Закордонні знаменитості охоче носять речі від українських дизайнерів, і королівські особи – не виняток. Королева Нідерландів Максима одягла сукню-вишиванку від українського бренду FABERINI під час свого візиту на Карибські острови.

Представники бренду повідомили в Instagram, що для візиту на острів Саба Максима обрала блакитну максі-сукню "Океан" з українським автентичним орнаментом білого кольору.

Фото: instagram.com/koninklijkhuis/

"Дуже пишаємося, що маємо можливість знайомити світ з українською культурою, особливо в такі часи, - йдеться у публікації. - Дякуємо Королівській родині за те, що ще раз привернули увагу світу до України".

Фото: instagram.com/koninklijkhuis/

Фото: instagram.com/koninklijkhuis/

Читайте також: Ікона моди: Рита Ора в костюмі українського бренду вразила фанатів.

51-річна королева Максима – дружина короля Нідерландів Віллема-Олександра. У Карибський тур вона вирушила разом із чоловіком та дочкою Амалією. 20-річна принцеса також була одягнена у сучасну вишиванку з яскравими квітами на рукавах.

Фото: instagram.com/koninklijkhuis/

Знаменитості не вперше вибирають вишиті сукні Faberini. Злата Огнєвіч виступала на закритті Всесвітнього економічного форуму в Давосі у стильному вбранні бренду.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich/

Тіна Кароль красувалася у сукні-вишиванці на кінофестивалі в Каннах, Олена Зеленська - під час візиту до Вашингтона, а модель Вікторія Апанасенко - на конкурсі "Міс Всесвіт-2022".

Фото: vin.gov.ua

Фото: instagram.com/foberini/

Фото: instagram.com/foberini/

Читайте також

Де зараз Андрій Іскорнєв - найскандальніший герой "Холостяка", який жив у Росії

Как сложилась судьба пластического хирурга Андрея Искорнева после "Холостяка" - как выглядит и где живет главный герой 3 сезона шоу

Monatik згадав, як його зупинили представники ТЦК і відповів, чи оновив свої дані

Украинский певец Monatik рассказал, что спрашивали представители ТЦК, когда остановили его в центре Киева 10 мая

Віктор Павлік переніс складну операцію на серці: в якому стані 58-річний співак

Жена Виктора Павлика Екатерина Репяхова сообщила, что певец перенес сложную операцию на сердце и показала фото из реанимации