Лайм

Мій Сашко: Олександр Пономарьов привітав сина з днем народження та показав архівні фото

Фанати приєдналися до привітань

Український виконавець Олександр Пономарьов має сина від своєї екс-дружини Вікторії Мартинюк, і 15 лютого хлопцеві виповнилося 16 років. З нагоди свята артист опублікував зворушливий пост у соцмережах, у якому залишив для Сашка теплі слова.

"16-й День народження сина на Стрітення Господнє! Мій Сашко, нехай Боженька тебе оберігає і благословляє на добрі справи!" – написав люблячий батько. Він також оприлюднив колаж з архівних фото, де Сашка можна побачити у різні періоди життя.

Фото: instagram.com/ponomaryovoleksandr

У коментарях шанувальники приєдналися до привітань та залишили для іменинника безліч приємних слів. Ось деякі з них:

Читайте також: Чому Олександр Пономарьов не спілкується з колишніми дружинами: одна з ним не говорить, інша - видаляє з друзів.

"Нехай Господь завжди оберігає вас та ваших рідних, Олександре! Щирі вітання та найкращі побажання імениннику!", "Наші вітання", "Мої вітання з днем народження сина! Божого благословення", "З днем народження! Нехай росте щасливою людиною", "Щирі вітання Сашку! Нехай цей чудовий день стане приводом для радості твоїх близьких та рідних людей", "Хай ваш син зростає щасливою дитиною, тобто вже парубком. Многая щасливая літа під мирним небом", "З днем народження синочка!".

Фото: instagram.com/ponomaryovoleksandr

З Вікторією Мартинюк Олександр Пономарьов розійшовся у 2012 році. Пізніше артист озвучив причину розлучення: виявилося, що колишня обраниця запропонувала співаку зробити вибір між нею та його донькою Євгенією, яку він має від стосунків з українською продюсеркою Оленою Мозговою. Дочку Мозгової від її попередніх відносин Зою, яка народилася в 1994 році, Пономарьов також вважає своєю.

Читайте на тему: Україна переможе: Пономарьов, Хома, Тополя та інші артисти випустили бадьору пісню з хором ЗСУ.

Нагадаємо, Олександр Пономарьов – 49-річний український співак, композитор та народний артист України. Представник України на 48-му пісенному конкурсі "Євробачення" та тренер талант-шоу "Голос країни".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Назавжди: Ніколь Кідман романтично привітала чоловіка з 18-ю річницею шлюбу

Оскароносна акторка Ніколь Кідман і кантрі-співак Кіт Урбан показали романтичне фото з нагоди 18-ї річниці весілля

Діти щасливі: Наталія Могилевська показала прийомних доньок на рідкісних кадрах

Відома українська співачка Наталія Могилевська порадувала своїх доньок Софію та Мішель незвичною рослиною, яка харчується комахами

Усик відреагував на підтримку з боку всесвітньо відомого репера

Український боксер Олександр Усик показав фото з американським репером Снуп Доггом та подякував йому за підтримку