Кожна досвідчена господиня в арсеналі має не лише кілька перевірених роками рецептів страв, а й прості кулінарні лайфхаки, за допомогою яких можна впоратися з побутовими завданнями швидше і отримати потрібний результат. І якщо ви вже знаєте, як вирішити проблему пригорання пирогів у духовці за допомогою солі, візьміть собі на замітку пораду, що робити, щоб млинці не прилипали до сковороди. theLime вирішив докладніше розповісти про це.
Напевно, кожна господиня стикалася з проблемами під час випікання млинців: вони прилипають до сковороди, пригоряють та рвуться, коли їх перевертають. Важливу роль відіграє посуд – тому на якісній млинцевій сковороді з антипригарним покриттям не варто заощаджувати.
Читайте також: Як не зіпсувати млинці на Масляну: 5 головних помилок при випіканні вдома.
Деякі господині вважають, що впоратися з проблемою прилипання можна за допомогою великої кількості рослинної олії. Однак через це страва виходить занадто жирною, менш смачною і, природно, не дуже корисною.
Читайте також: У млинцях найважливіша пропорція: як готувати їх правильно.
Щоб вирішити проблему пригорання млинців, потрібно додати до тіста один інгредієнт – крохмаль. Він зробить тісто таким за структурою, при цьому воно не прилипатиме навіть до не дуже гарної сковороди. Крім того, з крохмалем млинці виходять більш пухкими, рум'яними та смачними.
Як правило, потрібно дотримуватися таких пропорцій:
- Раніше ми розповіли, як розрахувати ідеальну порцію спагетті на одну людину.
- Читайте також на theLime, як швидко і акуратно відокремити жовток від білка.
- яйця – 3 шт.
- молоко – 0,5 л
- пшеничне борошно – 200-300 г
- сіль, цукор – за смаком
- крохмаль – 2 ст. л.
Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.