Лайм

Мадонна вшанувала пам'ять свого старшого брата архівним фото та спогадами

"Ти посіяв багато важливого", - заявила співачка

64-річна американська виконавиця Мадонна прокоментувала смерть свого старшого брата Ентоні Чікконе, життя якого обірвалося у 66 років. У соціальних мережах артистка оприлюднила фото рідної людини та поділилася спогадами про неї.

У Instagram-stories співачка подякувала Ентоні Чікконе за те, що він "вразив [її] розум", коли вона була ще юною дівчиною". "Дякую, що вразили мене, коли я була дівчиною, і познайомили мене з [джазовими музикантами] Чарлі Паркером [і] Майлзом Девісом", - йдеться у підписі до архівного чорно-білого знімку.

Фото: instagram.com/madonna

Знаменитість також розповіла про інші речі, яких навчилася завдяки своєму брату. Зокрема, це релігія буддизму і даосизму. Також Чікконе навчив любити свою сестру творчість таких письменників: Чарльза Буковскі, Річарда Бротігана та Джека Керуака. "Ти посіяв багато важливого насіння", - резюмувала співачка.

Читайте також: Молодший на 41 рік. Мадонна показала пікантні фото з новим бойфрендом.

Нагадаємо, старший брат Мадонни пішов з життя 24 лютого 2023 року. Офіційна причина його смерті поки не повідомляється.

Як писали ЗМІ, чоловік мав непросте життя: страждав на алкоголізм та навіть в якийсь період свого життя був бездомним.

З сім’єю покійний Чікконе такж мав складні стосунки. В інтерв’ю він говорив, що не відчуває підтримки з боку рідних, додаючи, що "в їхніх очах він повний нуль". "Я в їхніх очах нуль, а не людина. Я збентежений. Якби я замерз до смерті, моя родина, ймовірно, не знала б про це і, можливо, замислилася б про моє зникнення місяців через шість", - заявляв він у 2011 році.

"Мій батько був би дуже радий, якби я помер від переохолодження, тоді б йому більше не довелося зайвий раз хвилюватися. Він - стара школа, він виріс у депресії", - також сказав чоловік.

Ентоні ЧікконеФото: instagram.com/infobaeamerica

Попри заяви про те, що він та Мадонна ніколи не любили один одного, все ж чоловік дозволяв сестрі попіклуватися про нього, коли йому це було необхідно.

"Мадонна підтримувала свого брата, коли він дозволяв їй це робити. Останні місяці Ентоні спілкувався зі своєю родиною. Однак напередодні смерті він відмовився від підтримки, яку йому пропонував реабілітаційний заклад", – зазначав інсайдер у коментарі виданню Page Six.

Фото: instagram.com/divinamadonna

Мадонна - американська співачка, танцівниця, кіноакторка, продюсерка, режисерка, активістка благодійних та правозахисних організацій, феміністка. Найуспішніша артистка в історії музики, світові продажі її альбомів перевищили 300 мільйонів екземплярів.

Артистка є однією з восьми дітей у родині. Вона виросла в Мічигані, де, як вважають, проживав її старший брат до своїх останніх днів.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття