Лайм

Мати Ілона Маска виступить на конференції в Дубаї разом із блогеркою з Росії, яка підтримує війну

На початку російського вторгнення Мей Маск палко підтримувала українців

Ще у травні Мей Маск висловлювала підтримку Україні, захоплювалася нашими дизайнерами, які тікаючи від війни рятували свої колекції, а тепер зібралася на конференцію, де виступить разом із росіянкою, яка підтримує вбивства українців.

Мама знаменитого підприємця Ілона Маска візьме участь у "міжнародному жіночому форумі", який відбудеться 7-8 березня у Дубаї. Однією з учасниць заходу заявлена російська блогерка Олена Бліновська, яка відкрито підтримує війну в Україні та вважає, що армія РФ "робить все можливе, щоб у світі було більше світла".

Фото: instagram.com/polinanenia

Увагу на це звернула українська телеведуча та видавчиня Поліна Неня. Вона опублікувала у себе в "сторіз" скріншот допису росіянки, присвяченого "Дню защитника отечества", який та оприлюднила незадовго до публікації з афішею форуму в ОАЕ.

"Це публічний допис однієї з учасниць форуму Олени Бліновської, присвячений російським солдатам, які гвалтують українських жінок і вбивають мирне населення моєї країни", - написала Неня.

Фото: instagram.com/polinanenia

Читайте також: Ілон, помовч краще: українців обурила заява Маска про Революцію Гідності.

Разом із Мей Маск та Оленою Бліновською на формі також виступить російська акторка Рената Літвінова, яка навесні 2022 року залишила РФ. За словами Поліни Нені, Літвінова знає про участь Бліновської і попросила, щоб для неї зробили окрему афішу без обличчя блогерки. І, зважаючи на все, організатори пішли їй назустріч. На сайті Дубайської опери, де проходитиме захід, фото Бліновської немає.

Фото: instagram.com/polinanenia

"Мей Маск має відмовитися від участі у форумі як і інші жінки з єдино адекватною позицією! Потрібно відзначати Мей та доносити їй інформацію, з ким на одній сцені вона виступатиме", - закликає Поліна Неня.

Фото: instagram.com/polinanenia

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня