RU  UA

Дізнатися

Завжди будемо пам’ятати: Ілона Гвоздьова втратила близьку людину

У сім'ї хореографа трапилося горе

Українська танцівниця Ілона Гвоздьова поділилася сумною звісткою – померла бабуся її чоловіка, бізнесмена Івана Хом'ячука. Жінка стала близькою людиною для хореографа, і вона переживає втрату разом з усією родиною.

На особистій сторінці в Instagram переможниця "Танців з зірками" опублікувала серію якравих фотографій із сімейного архіву та написала, що в її пам'яті бабуся назавжди залишиться такою усміхненою, щирою та доброю.

Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

"Світла Вам пам’ять. Своїх рідних бабусь я втратила вже дуже давно, та вийшовши заміж за свого чоловіка знов знайшла близьку людину! Це була неймовірна жінка, завжди щіра посмішка, скільки добра і любові було в її очах, які в неї були золоті руки і найдобріше серце люблячої матері, бабусі і жінки. Завжди будемо пам’ятати Вас. Царство небесне. Амінь", - написала Ілона.

Читайте також: З'явилася хвороба: Ілона Гвоздьова розповіла, як стрес через війну вдарив по здоров'ю її чоловіка.

Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

Підписники у коментарях висловлюють співчуття та слова підтримки.

"Світла пам'ять! Дуже співчуваю", "Царство Небесне! Сил вам переживе цю втрату", "Тримайся. Щирі співчуття вашій родині, "Фото поколінь... Світла пам'ять", "Боже, яка красива жінка... я думала то ваша бабуся, тому що зовні схожа на вас", "Яка мила і чарівна жінка була. світла пам'ять", - пишуть фоловери Гвоздьової.

Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Евгения Власова рассказала, почему исчезла из шоу-бизнеса – певица заявила, что ей нужно было сделать паузу из-за обстоятельств в жизни

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ирина Сопонару и ее избранник Рис поженились – актриса показала свадебные кадры – что известно о ее личной жизни

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Девушкам, которые готовятся к выпускному, следует выбрать нежные оттенки маникюра, которые ассоциируются с молодостью и свежестью. Розовый цвет маникюра может идеально дополнить ваш образ