Лайм

Де він дівся? Комік Андрій Лузан обурився мовчанням Олега Винника під час війни

Гуморист розчарувався у співакові та інших артистах, які виїхали за кордон

З початком російського вторгнення багато українських артистів вступили до лав ЗСУ та тероборони, вирушили у благодійні тури, щоб допомогти рідній Україні та привернути увагу світу до війни. Серед цих зірок немає Олега Винника. Артист також не з'являється у соцмережах, лише обмежився кількома дописами про війну. Зникнення співака раніше прокоментували кілька його колег, тепер на цю тему висловився комік Андрій Лузан.

Відомо, що Олег Винник перебуває у Німеччині нібито через проблеми зі здоров'ям. З Берліна співак допомагає Україні – через свій благодійний фонд "Вовчиця" співак купує для ЗСУ автомобілі. Щоправда, робить це тихо і свою діяльність не афішує. Лузан пояснює таку позицію артиста "соромом через виїзд за кордон".

Читайте на тему: Усім героями бути не можна: Валерій Харчишин висловився про зникнення Олега Винника.

Фото: ТСН

"Я сильно розчарувався в Олегу Виннику. Де він дівся? Що він взагалі робить? - каже комік. - Добре, він може допомагати, але ми вимірюємо в інфопросторі умовно аудиторію та КПД допомоги, що ти робиш. Я чекав від нього трохи більшого. У багатьох зірок є ось цей сором, що вони виїхали за кордон, і вони думають: "Я краще там тихіше буду сидіти, зайве не буду говорити, буду допомагати, щоб нічого не сказали". Таке враження у мене".

Андрій додав, що розчарувався не лише у Виннику, а й у інших чоловіках-артистах, які виїхали з України під час повномасштабної війни.

Також читайте: Володимир Дантес поскаржився на артистів, які отримали дозвіл на виїзд і не повернулися в Україну.

"Розкрию вам невеликий секрет: у нас на 22 чи 23 лютого був виліт у Катовіце [Польща]. Ми могли вилетіти. Але коли виступив Путін із заявою, що вони визнають ЛНР та ДНР, я такий: "Щось сунеться до війни, якось напряжно". Але коли він це оголосив, я зрозумів, що ми нікуди не їдемо", - сказав він.

Фото: instagram.com/luzannnn

Лузан додав, що він не міг би спокійно знаходитися в безпеці, знаючи, що всі його родичі, друзі та співробітники сидять в Україні під обстрілами.

"Це моє персональне судження, воно може бути невірним. Але я очікував від зірок шоу-бізнесу, що вони, навпаки, почнуть більше включатися в цю історію", - резюмував український гуморист.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil