RU  UA

Дізнатися

Після скандалів та виселення з маєтку принца Гаррі і Меган Маркл запросили на коронацію Чарльза

Захід відбудеться у травні

Принц Гаррі та Меган Маркл отримали запрошення відвідати коронацію короля Чарльза III, незважаючи на напружені стосунки з королівською родиною та навіть недавнє виселення пари з розкішного маєтку у Віндзорі. Однак поки не уточнюється, чи матиме подружжя бажання бути на цьому заході.

"Я можу підтвердити, що герцог нещодавно отримав лист з офісу Його Величності У ньому мова йшла про коронацію", - розповів виданню The Sunday Times офіційний представник пари. "Рішення про їхню присутність ми наразі не розголошуємо", - також зазначається в джерелі.

Принц Гаррі та його дружина Меган МарклФото: Getty Images

Чарльз зійшов на престол у вересні 2022 року, одразу після смерті своєї матері, королеви Єлизавети II. Офіційно його коронують 6 травня - шанувальники впевнені, що ця дата була обрана не просто так, а щоб ще більше розпалити конфлікт між Гаррі та членами королівської родини, оскільки саме цього дня первісток пари Арчі відзначатиме свій 4-й день народження.

Читайте також: Через стихійне лихо у Каліфорнії евакуювали містечко, де живуть принц Гаррі і Меган Маркл.

Раніше представники королівської родини зазначали, що Меган та Гаррі точно будуть у списку запрошених, незважаючи на складнощі у їхніх стосунках з близькими.

Нагадаємо, конфлікт виник після того, як подружжя оголосило про відмову від усіх королівських обов’язків та переїзд із дітьми до США. Це сталося у 2020 році.

Фото: Getty Images

Згодом ситуація стала ще напруженішою: після того, як Гаррі випустив мемуари, у яких розкрив всілякі сімейні таємниці, включаючи сварки з братом, принцом Вільямом, а також твердження про те, що 74-річний Чарльз міг собі дозволити висловлювати образливі коментарі на адресу рудоволосого герцога.

"Тато любив розповідати історії, і це була одна з найкращих у його репертуарі. Він завжди закінчував спалахом філософствувань… Хто знає, чи справді я принц Уельський? Хто знає, чи я твій рідний батько?" – йшлося в одному з уривків книги молодшого сина покійної принцеси Діани.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз Андрій Іскорнєв - найскандальніший герой "Холостяка", який жив у Росії

Как сложилась судьба пластического хирурга Андрея Искорнева после "Холостяка" - как выглядит и где живет главный герой 3 сезона шоу

Monatik згадав, як його зупинили представники ТЦК і відповів, чи оновив свої дані

Украинский певец Monatik рассказал, что спрашивали представители ТЦК, когда остановили его в центре Киева 10 мая

Віктор Павлік переніс складну операцію на серці: в якому стані 58-річний співак

Жена Виктора Павлика Екатерина Репяхова сообщила, что певец перенес сложную операцию на сердце и показала фото из реанимации