Лайм

Це кримінальна справа: Влад Дарвін прокоментував втечу режисера Голубкова до Москви

Співак висловив свою думку

Тарас Голубков виїхав за кордон за дозволом Мінкульту. Режисер запевняв, що їде до Європи знімати фільм про війну в Україні, але, як виявилось, чоловік вирушив до Москви знімати кліпи росіянам. На втечу кліпмейкера раніше відреагував Коля Сєрга, тепер зрадницьку позицію українця прокоментував Влад Дарвін.

В інтерв'ю Аліні Доротюк український співак зізнався, що обурений вчинком Голубкова, і йому дуже шкода, оскільки той був перспективним для України режисером.

Влад Дарвін Фото: instagram.com/darwinvlad

"Він таку динаміку показував, він зняв стільки вартісних, цінних робіт для України. І його вчинок, звісно, це не просто зрада, це кримінальна справа, - сказав Дарвін. - Він обманним шляхом перетнув кордон, він обдурив країну, він обдурив Міністерство культури. Це гірше, ніж Ані Лорак та Регіна Тодоренко".

Читайте також: Стендапер Щегель заявив, що отримав три повістки і втік до Туреччини як артист.

Водночас, Влад не засуджує чоловіків-музикантів, які виїхали з України, не порушуючи законодавство. Ба більше, співак підтримує та благословляє їх.

"Нехай вони більше заробляють, нехай вони більше донатять, нехай вони більше підтримують Україну. Якщо вони повернуться, вони будуть чисті перед законом, країною та суспільством, - вважає Дарвін. - Якщо людина порушила законодавство, обманним шляхом виїхала, не повернулася і ще себе виправдовує якимось чином, то це не заслуговує на позитивну оцінку. Це заслуговує на ігнор, щонайменше".

Тарас Голубков зняв кліпи популярним українським артистам. Серед найяскравіших робіт режисера - "Дежавю", "Позови" та "Кислород" Артема Пивоварова, "Богиня" Злати Огнєвіч, "Дельфіни" Скрябіна, "Under the ladder" MELOVIN - з цією композицією співак їздив на "Євробачення" та представляв Україну.

Під час війни Голубков попросив дозвіл на виїзд з України для проведення зйомок документального фільму The War Diary. Він надав усі підтверджуючі документи для цієї поїздки та пояснив важливість своєї "місії".

Міністерство культури видало Голубкову дозвіл на тимчасовий виїзд із 14 по 30 листопада 2022 року. Той, скориставшись листом, виїхав з України, і одразу ж вирушив до РФ. Там українець зняв кліп для російської співачки на ім'я Клава Кока, яка відкрито підтримує війну в Україні.

Тарас Голубков Фото: YouTube

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо

Уклін всім героям: українські зірки вшанували пам’ять жертв трагедії на Чорнобильській АЕС

26 квітня 2024 року виповнюється 38 років з дня Чорнобильської аварії - зірки висловилися про річницю - фото

Ніхто не може мені заборонити: скандальна Алхім висловилася про мовне питання та ставлення до Путіна

Анна Алхім заявила, що перейде на українську, коли від неї всі відчепляться, а також зазначила, що Путін продовжує нагинати весь світ