Лайм

Mamarika зізналася, що хоче у собі змінити за допомогою пластичної хірургії

Зірка відповіла на запитання підписників

Українська виконавиця MamaRika (справжнє ім'я - Анастасія Кочетова), яка разом із чоловіком виховує маленького сина, висловилася про збільшення грудей після грудного вигодовування. Артистка зізналася, що у випадку, якщо не подіють спорт та різні допоміжні засоби, вона може наважитися на цей крок.

У своєму блозі в Instagram співачка розповіла деталі, коли відповідала на питання підписників. Анастасія вважає, що кожен має право змінювати своє тіло, як йому заманеться. Є лише одне головне, на її думку, правило – щоб людина почувала себе комфортно після перевтілення.

Фото: instagram.com/mamarika_official

"Думаю, так. Бо поки я годувала "малишки" були бодрячком, а зараз трошки засумували. Є класний хірург? Якщо серйозно, то груди завжди змінюють форму після грудного вигодовування, і їм потрібен час на відновлення. Тим більше, я годувала малого 1,4 - а це так вже і мало. Тому спорт в допомогу, а також крем від розтяжок і надія на генетику. Якщо ні – то, може, дійсно задумаюся над пластикою", - зазначила знаменитість.

Читайте на тему: Дуже задоволена: Даша Кацуріна зізналася, яку пластичну операцію зробила.

"Бачу, що багато хто зробив собі і навіть вигляду не подає. Вважаю, що кожен може робити зі своїм тілом те, що хоче. Головне, щоб тобі з цим потім було комфортно", - також додала вона.

Фото: instagram.com/mamarika_official

Нагадаємо, MamaRika – українська співачка родом з міста Червоноград Львівської області. Вокалом займалася з дитинства. У 14 років здобула перемогу в конкурсі "Червона рута", а 17 років - в телепроекті "Американський Шанс". У 19 років Кочетова під псевдонімом Еріка стала фіналісткою вокального талант-шоу "Фабрика зірок-3" під керівництвом Костянтина Меладзе. У квітні 2016 року припинила співпрацю з продюсером Сергієм Кузіним та оголосила про зміну псевдоніму – з Еріки на MamaRika.

Артистка у шлюбі з Сергієм Середою. Влітку 2021 року пара вперше стала батьками - 2 серпня у них народився син.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Україна вийшла у фінал "Євробачення-2024": коли виступатимуть alyona alyona і Jerry Heil

alyona alyona і Jerry Heil витягли під час жеребкування позицію Вибір продюсера - коли артистки будуть виступати у фіналі Євробачення 2024

У Мальме пройшов перший півфінал "Євробачення 2024": головні подробиці шоу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

Хто пройшов у фінал "Євробачення-2024" після першого півфіналу: результати голосування

Після першого півфіналу до гранд-фіналу "Євробачення-2024" пройшли 10 країн-учасниць