Лайм

Азарт і тваринний страх: Коля Сєрга поділився переживаннями після обстрілів на фронті

Знаменитість мобілізувався у перші дні вторгнення

Гуморист, ведучий та співак Коля Сєрга, який раніше розповідав про сильне вигорання через війну, цього разу висловився про обстріли на фронті. Він поділився, що відчуває у такі моменти.

"Відчуваю азарт, бо я розумію, що наша справа – це дуже велика відповідальність, і тому попри всі обставини ми маємо її нести. Коли ми потрапляємо під обстріли чи в певні небезпечні обставини, то в цей момент з'являється тваринний страх, який вмикає у тобі адреналін, і разом з ним завантажується стан азарту", - сказав знаменитість в коментарі виданню "Уніан".

Фото: instagram.com/thekolya

"Ти стаєш швидшим, оперативніше ухвалюєш рішення, ніж у спокійному стані. У хвилини обстрілів ти починаєш прораховувати звідки і куди летить, наскільки ти є об'єктом цих обстрілів, і, звісно, перша думка – як і де сховатися, де буде максимально безпечно, щоб уникнути уламків", - також зазначив артист.

Читайте на тему: Comedy Club - інструмент Путіна. Коля Сєрга розповів про гумористичні шоу в Росії.

Нагадаємо, вступити до лав ЗСУ чоловік вирішив у другий день повномасштабного російського вторгнення – 25 лютого 2022 року. Нині він служить на Доннечинні, в Покровську, де йдуть одні з найважчих боїв з ворогом.

Також Сєрга – один із ініціаторів створення "Культурного десанту" – проекту, який спрямований на підтримку психічного здоров’я наших військових.

Фото: instagram.com/thekolya

"Культурний десант" дуже динамічна система, яка постійно розвивається. Якщо на початку це було об’єднання відомих і свідомих митців, то зараз до нас долучаються всі, хто відчуває свої сили у підкріплені цього напрямку. Роботи дійсно дуже багато і тому потрібні люди ініціативні, сильні, свідомі", - говорив про цей напрямок музикант.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil