RU  UA

Дізнатися

Азарт і тваринний страх: Коля Сєрга поділився переживаннями після обстрілів на фронті

Знаменитість мобілізувався у перші дні вторгнення

Гуморист, ведучий та співак Коля Сєрга, який раніше розповідав про сильне вигорання через війну, цього разу висловився про обстріли на фронті. Він поділився, що відчуває у такі моменти.

"Відчуваю азарт, бо я розумію, що наша справа – це дуже велика відповідальність, і тому попри всі обставини ми маємо її нести. Коли ми потрапляємо під обстріли чи в певні небезпечні обставини, то в цей момент з'являється тваринний страх, який вмикає у тобі адреналін, і разом з ним завантажується стан азарту", - сказав знаменитість в коментарі виданню "Уніан".

Фото: instagram.com/thekolya

"Ти стаєш швидшим, оперативніше ухвалюєш рішення, ніж у спокійному стані. У хвилини обстрілів ти починаєш прораховувати звідки і куди летить, наскільки ти є об'єктом цих обстрілів, і, звісно, перша думка – як і де сховатися, де буде максимально безпечно, щоб уникнути уламків", - також зазначив артист.

Читайте на тему: Comedy Club - інструмент Путіна. Коля Сєрга розповів про гумористичні шоу в Росії.

Нагадаємо, вступити до лав ЗСУ чоловік вирішив у другий день повномасштабного російського вторгнення – 25 лютого 2022 року. Нині він служить на Доннечинні, в Покровську, де йдуть одні з найважчих боїв з ворогом.

Також Сєрга – один із ініціаторів створення "Культурного десанту" – проекту, який спрямований на підтримку психічного здоров’я наших військових.

Фото: instagram.com/thekolya

"Культурний десант" дуже динамічна система, яка постійно розвивається. Якщо на початку це було об’єднання відомих і свідомих митців, то зараз до нас долучаються всі, хто відчуває свої сили у підкріплені цього напрямку. Роботи дійсно дуже багато і тому потрібні люди ініціативні, сильні, свідомі", - говорив про цей напрямок музикант.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии