Лайм

Йде працювати: дружина Віктора Павліка розповіла про його нову роботу

Дівчина не приховує, що чоловік заробляє більше за неї

Український виконавець Віктор Павлік, який нещодавно відзначився кумедним вчинком, влаштувався на нову роботу. Окрім виступів, артист буде викладати у коледжі.

Детальніше про це розповіла дружина співака Катерина Репяхова. У своєму блозі в Instagram вона зазначила, що Павлік став завідуючим кафедрою естрадного вокалу. Також він буде проводити індивідуальні класи зі студентами. Однак дівчина вирішила не уточнювати, про який саме коледж йдеться.

Фото: instagram.com/repyahovakate

"Йде працювати в коледж на кафедру естрадний вокал. Буде завідуючим кафедрою, де багато молодих дівчат. Як вам таке?" – з сарказмом поцікавилася Катерина.

Читайте на тему: Був у секті: дружина Віктора Павліка відверто розповіла про його минуле.

Раніше Репяхова також розповідала своїй аудиторії про заробітки у їхній родині. Як зізналася четверта дружина музиканта, її чоловік заробляє більше неї і повністю забезпечує родину.

Фото: instagram.com/repyahovakate

"Чоловік заробляє більше за мене, навіть не у два рази. І забезпечує сім'ю повністю. І дітям своїм допомагає, і ЗСУ, і простим людям, які йому пишуть в особисті повідомлення. Звичайно, моя мета, заробляти не менше за нього, але поки що так", - писала дівчина у соцмережах. Зробити відповідне зізнання Катерина вирішила після того, як хейтери почали діставати її питаннями про заробіток 57-річного співака.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil