Лайм

Маколей Калкін знову став батьком: наречена актора народила другу дитину

У пари народився ще один син

Західні ЗМІ повідомили, що 42-річний Маколей Калкін, зірка різдвяної комедії "Сам удома", вдруге став батьком. Дитину акторові народила його 34-річна кохана, американська акторка азіатського походження Бренда Сонг, з якою він заручився минулого року.

Причому, за даними Us Weekly, дитина з'явилася на світ ще в грудні 2022 року, "десь перед Різдвом". Інсайдери видання стверджують, що у пари народився другий син, якому дали ім'я Карсон.

Фото: Getty Images

У тримісячного хлопчика є старший брат - Дакота, який народився у квітні 2021 року. Його появу батьки також тримали у секреті, доки не знялися для обкладинки журналу Esquire. У розмові з журналістами вони зізналися, що "неймовірно щасливі". Маколей та Бренда назвали первістка на честь покійної сестри Калкіна, яка померла в автокатастрофі у віці 29 років.

Читайте також: Маколей Калкін з фільму "Сам удома" взяв участь у показі Gucci: фото.

Фото: instagram.com/esquire

Калкін і Сонг познайомилася кілька років тому на зйомках фільму "Похмілля в Таїланді" і згодом почали зустрічатися. Про заручини пари стало відомо у січні 2022 року. Закоханих сфотографували під час прогулянки в Беверлі-Хіллз, і на пальці Бренди красувалася обручка з величезним діамантом.

До зустрічі з Брендою Маколей був одружений з акторкою Рейчел Майнер, з якою розлучився через два роки шлюбу. Також у актора був тривалий роман із голлівудською зіркою та уродженкою Чернівців Мілою Куніс.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Що стало з Дмитром Ступкою - українським актором, який обрав безтурботне життя у США

Де під час повномасштабної війни в Україні живе український актор Дмитро Ступка, онук Богдана Ступки та син Остапа Ступки

Зірка "Просто Надії" розповіла про колишнього чоловіка-росіянина, який підтримує війну

Актриса із серіалу "Просто Надія" Зоряна Марченко відповіла, чи спілкується зараз із чоловіком-путіністом Олександром Ведменським

Спартак Суббота оголосив про заручини: хто стала обраницею скандального "психотерапевта"

Скандальний "психотерапевт" Спартак Субота повідомив, що одружується вдруге і показав свою наречену