Лайм

Була на межі розлучення: Назар Задніпровський висловився про проросійську позицію Галини Безрук

Актор назвав основну причину такого вибору українки

Актор Назар Задніпровський прокоментував позицію українки Галини Безрук, яка продовжує мовчати про війну в рідній Україні та залишається в РФ. Як зізнався чоловік, перебування на території країни-агресорки зі своєю колегою він обговорював ще до початку повномасштабного вторгнення.

В інтерв'ю Славі Дьоміну Задніпровський сказав, що мав розмову з Галиною на цю тему ще задовго до війни. Тоді він радив Безрук перебратися до Києва разом із донькою та чоловіком-росіянином. Однак таку пропозицію з вуст чоловіка українка вирішила не розглядати і обрала для себе Росію.

Актори серіалу "Будиночок на щастя"Фото: instagram.com

"Я їй говорив ще до війни, до активної фази: "Галю, ну зав'язуй. Забирай чоловіка свого москвича сюди, дитину, житимете тут". Тоді вже починалися терки за її позицію. Вона була на межі розлучення, донька жила з нею в Україні, коли вона знімалася тут" – розповів актор.

Читайте також: Хай розбирається СБУ: Назар Задніпровський прокоментував виїзд Дмитра Ступки до США.

Задніпровський додав, що серед основних причин, чому його колега обрала саме таку позицію – робота: "Вона актриса мюзик-холу. У Москві є мюзик-хол, у нас його немає. Вона говорила: "Основна причина бути там – це моя робота. Якщо приїду до Києва, то я буду безробітна, а там на головних ролях у театрі мюзик-холу". Така у нас була розмова. Катя Кузнєцова повернулася, втратила роботу. Галя зробила свій вибір, вона обрала роботу. Вона там".

Галина Безрук та Костя ВойтенкоФото: instagram

На запитання ведучого про те, що сказав Задніпровський зараз при зустрічі з Безрук, він відповів наступне: "Галю, Бог тобі суддя".

Нагадаємо, Галина Безрук народилася 1 травня 1988 року в місті Краматорську. У 17 років вступила на акторський факультет Київського університету театру, кіно і телебачення, який закінчила в 2010 році за спеціальністю "Диктор, телеведучий, актор кіно". В студентські роки дебютувала на театральній сцені у Державному Центрі театрального мистецтва імені Леся Курбаса.

Фото: instagram.com/galina_bezruk

У 2015 році перебралася до Росії та почала працювати акторкою в Московському театрі мюзиклу. У 2016 році вийшла заміж за російського актора Артема Олексієва, з яким познайомилася під час знімань фільму у 2014 році. У грудні того ж року народила доньку.

Раніше Єлизавета Зайцева засудила Галину Безрук за проросійську позицію.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування