Лайм

Одружений зі своєю справою: Коля Сєрга розповів про особисте життя у період війни

Чоловік поділився деталями

Гуморист, ведучий та співак Коля Сєрга з самого початку повномасштабної війни служить у ЗСУ. І якщо у перші місяці вторгнення він говорив, що не проти створити сім'ю, то зараз його думка змінилася в протилежну сторону.

Детальніше про особисте знаменитість розповів у програмі "ЖВЛ". Він зізнався, що наразі не прагне починати стосунки, оскільки не хоче, аби вони відволікали його від роботи - як культурної так і військової.

Фото: instagram.com/thekolya

"Є певна частина життя, яка заморожена, і вона зараз не потрібна. Ти навіть, коли приїжджаєш сюди на день-два до столиці, щоб вирішити якісь свої справи, ти все одно приїжджаєш в такому наче батискафі військовому. З думками військоми, спілкування навколо тебе таке… Тому ти не змінюєш клімат, не відбувається ця акліматизація", - пояснив свою позицію артист.

Читайте також: Доведеться пройти курс терапії: Коля Сєрга у ЗСУ розповів про сильне вигорання.

"Зараз я одружений зі своєю справою, і до перемоги буде саме так. Дуже висока концентрація, і я не підпускаю до себе щось, що може мене відволікти. Я фанатик зараз. Може щось станеться, чого я не передбачу, бо не дарма ж кажуть: "Розкажи Богу про свої плани і він посміється", - додав музикант.

Також Сєрга зізнався, що війна назавжди змінює людей, і в першу чергу ці зміни стосуються психіки: "Війна – страшна річ. Це зміни, які вже невідворотні, і для психіки в тому числі. Ти наскільки ближче стаєш до справжніх людських цінностей – такого не здобудеш більше ніде".

Фото: instagram.com/thekolya

Нагадаємо, музикант вступив до лав ЗСУ на другий день повномасштабного російського вторгнення – 25 лютого 2022 року. Нині він служить на Доннечинні, в Покровську, де йдуть одні з найважчих боїв з ворогом.

Також Сєрга – один із ініціаторів створення "Культурного десанту" – проекту, який спрямований на підтримку психічного здоров’я наших військових.

  • Раніше Сєрга у звільненому Херсоні прочитав вірш, написаний на початку війни.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil