Лайм

Поки не можу звикнути: Катерина Репяхова показала ніс після пластичної операції

Дівчина залишилася задоволена результатом

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова наважилася на пластику носа, і лише зараз показала остаточний результат після операції. Дівчині нарешті зняли гіпс, який наклали після хірургічного втручання.

У своєму блозі в Instagram блогерка розповідала, що з нетерпінням чекала моменту, коли зможе побачити свій новий ніс. Після того, як реалізувати це бажання їй вдалося, вона зізналася, що задоволена побаченим у дзеркалі.

Фото: instagram.com/stories/repyahovakate

Фото: instagram.com/stories/repyahovakate

"Цей момент, що хвилює. Побачити себе нову. Мені так лячно. Раптом не сподобається. Я шокована. Я просто шокована. Новий ніс! У мене серце вилітає! Прикольно!" – сказала обраниця музиканта в stories.

Читайте також: Чоловік був проти: Катерина Репяхова розповіла, що Віктор Павлік не підтримав її у рішенні змінити ніс.

Репяхова поділилася, що наразі її ніс ще набряклий. Остаточно відновити його форму вдасться не раніше, аніж через півроку. "Набряк зійде десь через пів року. Ще з пластиром ходити", - уточнила вона.

Фото: instagram.com/stories/repyahovakate

Також дівчина зізнається, що до себе нової після операції їй ще доведеться звикати: "Поки не можу звикнути".

Фото: instagram.com/stories/repyahovakate

Нагадаємо, ринопластика – не перше хірургічне втручання, на яке наважилася дружина Віктора Павліка. Вона збільшила губи за допомогою ін'єкцій філера, а потім змінила лінію підборіддя. Ніс Катерина також вирішила удосконалити за допомогою операції, оскільки він їй не зовсім подобався.

"Я прийшла із запитом залишити свою "бульку" і прибрати тільки довжину носа. Саме в цей момент я побачила, що мені потрібно трохи збільшити губи. Зовсім не шкодую, що додала в них філер. І ось реальний результат. Прощавай, булька від бабусі Тасі", - говорила вона про хірургічні втручання.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також