Лайм

Український композитор Павло Дремлюженко помер після боротьби з раком

Музикант не зміг подолати тяжку хворобу

29 березня зупинилося серце українського композитора та аранжувальника Павла Дремлюженка, який працював із багатьма топовими артистами. Музикант помер після важкої боротьби з онкологічним захворюванням та через дев'ять днів після свого дня народження.

Трагічною новиною поділилися рідні музиканта на його сторінці у Facebook. "Сьогодні Паша пішов до свого Батька Небесного", - сказано під фотографією Дремлюженка.

Фото: facebook.com/PavDrem

Відомо, що Павло мав гострий рак крові. Страшний діагноз йому поставили польські лікарі на початку повномасштабної війни в Україні. Музикант поїхав до Польщі, щоб зробити безкоштовну операцію своєму онкохворому батькові, але дорогою до клініки йому стало погано. Тоді й з'ясувалося, що він тяжко хворий.

Читайте також: Стало погано на роботі: несподівано помер український продюсер Владислав Ляшенко.

Фото: facebook.com/PavDrem

"На жаль, я не знаю, звідки це взялося. Я навіть на нежить ніколи не хворів. Займався спортом, бігав по 5 кілометрів, тягав штанги, плавав у басейні, ходив у сауну та подорожував. І всіх оточуючих мотивував на спорт та здоровий образ життя", - розповідав музикант виданню "Телеграф".

Щоб подолати онкозахворювання Павло переніс серйозну операцію та численні хіміотерапії, проте хвороба виявилася підступнішою – 29 березня Дремлюженка не стало.

Фото: facebook.com/PavDrem

Колеги, друзі та просто ті, хто знав музиканта, оплакують втрату. Сторінка Павла переповнена скорботними постами та теплими спогадами.

"Ми так чекали твого одужання. Дякую тобі друг за співпрацю. Світла пам'ять класному, завжди позитивному чоловікові та музикантові", Паша! Усі дуже хотіли, щоб ти подолав. Боролися разом з тобою... Нехай тобі там буде добре... Спи спокійно. Вічна пам'ять", "Паша. Душа плаче. Не вірю. Твоє світло назавжди горітиме в мені. Дякую тобі за все. Спочивай з миром", "Паші більше немає ... серце розривається ... більше нічого не можу сказати", - пишуть близькі люди музиканта.

Фото: facebook.com/PavDrem

Фото: facebook.com/PavDrem

Фото: facebook.com/PavDrem

Фото: facebook.com/PavDrem

Павло Дремлюженко працював із багатьма зірками українського шоу-бізнесу: Тіною Кароль, Іриною Білик, Лідою Лі та іншими. Був засновником музичної студії Dream Production.

Ще новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування