Лайм

Наважувалися все життя: Тімур Мірошниченко розповів, коли з дружиною вирішили всиновити дитину

Подружжя вже розпочало процес усиновлення

Тімур Мірошниченко із дружиною Інною вирішили стати сім'єю для дитини з дитячого будинку. Нещодавно телеведучий поскаржився на труднощі в процесі усиновлення, а тепер розповів, чи довго вони наважувалися на цей крок і коли точно зрозуміли, що готові до цього.

В інтерв'ю 24 Каналу, коментатор "Євробачення" зізнався, що він та його дружина давно мріяли стати батьками для дитини-сироти, але остаточне рішення прийняли, коли розпочалося повномасштабне вторгнення Росії в Україну.

Фото: instagram.com/_inna_mi_

"Ми, мабуть, наважувалися все життя. Це ж все одно не якесь миттєве рішення. Особисто в мене такі перші думки з'явилися, коли ми ще в студентські роки з командою їздили до дитячих будинків, возили все необхідне, що вони просили, виступали перед дітьми, щоб якось підняти їм настрій. І коли ти дивишся на цих малюків, звісно, хочеться всіх забрати. Ще тоді з'являлися думки, що рано чи пізно точно настане той момент, коли я буду готовий всиновити дітей", - поділився Тімур.

Дружина Мірошничка хотіла всиновити дитину з інших причин. За словами ведучого, лікарі говорили Інні, що вона не зможе мати своїх дітей, тому вона давно була налаштована стати мамою для прийомного малюка. Попри прогнози медиків, жінці вдалося завагітніти та народити двох дітей, але думки про усиновлення вона не полишила.

Фото: instagram.com/_inna_mi_

"Тригером став десь березень 2022 року, коли дуже багато було відео, інформації, скільки дітей зараз залишаються без батьків. Щось всередині "тьохнуло", що цей момент настав. І ми, навіть особливо не обговорюючи, в переписці, коли Інна з дітьми була в Німеччині, я тут, в Україні, почали спілкуватися, ніби вже все обговорили й це доконаний факт. У нас навіть як такого обговорення не було, просто думки зійшлися одночасно на цьому", - розповів український телеведучий.

Читайте також: Повістка приходила: Тімур Мірошниченко відповів, чому він не на фронті.

Сім'я ще півроку обмірковувала це рішення, готувала своїх дітей, що у них з'явиться братик або сестричка, а потім розпочала процес усиновлення.

"Цей процес дуже тривалий. Розмови почалися ще в березні минулого року, десь пів року ми ще переживали це рішення, готували дітей. Далі вже почалися бюрократичні процеси, які теж дуже довгі, – поділився Тимур. – Десь на початку лютого ми нарешті подали всі документи на тих, хто бажає стати кандидатами на всиновлення. І от зараз у нас наступний етап – курси всиновлювачів, без яких ще навіть не маємо доступу до закладів, де перебувають діти, щоб почати вже знайомитися з ними. Цей процес дуже довгий, триватиме ще десь пів року – це оптимістичний прогноз".

Фото: instagram.com/timur.miroshnychenko

Нагадаємо, Тімур Мірошниченко з дружиною Інною вже виховують двох своїх дітей: 5-річну Мію та 3-річного Марка. Пара хоче, щоб їхня прийомна дитина підходила дітям за віком.

Раніше ми писали, що мріє удочерити дівчинку і Даніель Салем – шоумен та підприємець, який нині служить у ЗСУ.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші