Лайм

За крок до зустрічі з малюком: вагітна Тарабарова поділилася хвилюванням перед пологами

Співачка показала себе на останньому місяці

Українська співачка Світлана Тарабарова ось-ось стане мамою втретє. За кілька днів до пологів артистка, чия третя вагітність стала найскладнішою, розповіла про непростий період.

Виконавиця опублікувала в Instagram серію знімків, на яких позує у домашній обстановці та демонструє на камеру великий живіт. У дописі Світлана зізнається, що останні дні перед ймовірною датою пологів – не легкі, як у фізичному, так і емоційному плані. І вона хоче підтримати жінок, які так само, як вона готуються до поповнення.

Фото: instagram.com/tarabarova

"Хочу підтримати всіх дівчат, які так само, як і я зараз за крок до зустрічі із малюком … це нелегкі дні, фізично + якою б хороброю ти не була, скільки б до цього дітей не народила (а якщо вперше - то взагалі) - ти хвилюєшся .. тобі навіть страшно. І це нормально - кажуть лікарі та психологи", - пише Тарабарова.

Фото: instagram.com/tarabarova

"Просто нам потрібна підтримка. Ми сильні, ми витримаємо, доспимо своє (десь через рік, не знаю, як ви - я взагалі не сплю, болить все). Всеодно витримаємо і вже зовсім скоро будемо тримати на ручках неосяжний Всесвіт і наше життя зміниться раз і назавжди. Я з вами, обіймаю", - написала співачка.

Фото: instagram.com/tarabarova

Читайте також: Моє дитинство, мій Херсон: Світлана Тарабарова прокоментувала обстріл росіянами її рідної школи.

Спілкуючись із підписницями у коментарях Світлана зізналася, що через великий живот у неї дуже болить спина і вона практично не спить.

Раніше Тарабарова розповідала, що виношування третьої дитини дається їй нелегко, особливо важко було в перші місяці. За словами співачки, це найскладніша її вагітність, і вона вперше у житті лежала на збереженні.

Фото: instagram.com/tarabarova

Фото: instagram.com/tarabarova

Фото: instagram.com/tarabarova

Фото: instagram.com/tarabarova

Фото: instagram.com/tarabarova

Раніше Світлана Тарабарова розкрила стать третьої дитини і показала реакцію сина та доньки.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Ізраїль виступив на Євробаченні-2024 у другому півфіналі 9 травня - Еден Голан спочатку освистали, а потім аплодували їй

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступав і якими були результати голосування

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали відомі імена нових фіналістів після проведення другого півфіналу Євробачення 2024 - як виглядає таблиця результатів, хто у фіналі