Лайм

Юрій Горбунов висловив сумнів, що Влад Яма повернеться в Україну після війни

Ведучий поділився своєю думкою з цього приводу

Юрій Горбунов розповів, що думає про танцівника Влада Яму, який на початку повномасштабного вторгнення виїхав у США разом із дружиною та сином. Телеведучий вважає, що хореограф навряд чи повернеться до України після закінчення війни.

Детальніше свою думку Горбунов висловив під час розмови зі Славою Дьоміним. Він також зазначив, що не можна однозначно сказати, чи правий той, хто виїхав.

Фото: instagram.com/gorbunovyuriy

"Думаю, ні. Я взагалі не знаю, як люди будуть ставитися до наших колег, які у такій ситуації. Мені здається, люди пробачать це. Але як можна казати Владу, він правий чи ні? Із точки зору громадянської позиції, можливо, ні. Із точки зору захисту сім'ї і власної персони – напевне, так" – сказав знаменитість.

Читайте на тему: Весело живеться: Влада Яму розкритикували українці за фото з вечірки в Маямі.

Також телеведучий в ціому прокоментував ситуацію з чоловіками, які вирішили виїхати з країни. Горбунов наголосив, що люди тікають з різних причин: "Хтось боїться і це нормально, хтось хоче себе реалізовувати десь за кордоном і їм здається, що там краще, хоча я не впевнений. Але я хочу потім подивитися на цих людей, коли закінчиться війна, що вони тоді робитимуть. Вони будуть знову платити гроші, щоб повернутися, проситимуть пробачення? Як це буде відбуватися?"

Фото: instagram.com/vladyama_official

Чоловік вважає, що це не просто "виїхав", оскільки потрібно думати, що буде далі: "Вони потім будуть на роботу проситися і шукати житло? Мені здається, що люди іноді не в адекваті роблять якісь вчинки, а потім не розуміють, як звідти виходити. От що, до прикладу, буде робити комік Щегель? Йти просити політичний притулок чи мити підлогу в Туреччині?"

Нагадаємо, український стендап-комік Андрій Щегель отримав дозвіл на виїзд із України як артист, після чого залишився у Туреччині. Про тих чоловіків, які захищають країну від російських окупантів, він різко висловився: "Вибір хлопців - гинути".

Так само вчинив і режисер Тарас Голубков. У 2022 році той попросив тимчасовий дозвіл на виїзд, щоб "зняти фільм про війну". Після цього Голубков вирушив до Москви, де зняв кліп російській співачці на ім'я Клава Кока.

Тарас Голубков та Андрій ЩегельФото: Instagram; Wikipedia

  • Після скандалу з втечею з України коміка Андрія Щегеля та режисера Тараса Голубкова Міністерство культури та інформаційної політики (МКІП) назвало умову, за якої українських артистів призовного віку випускатимуть за кордон.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків