Лайм

Прихильники мають право знати: Оля Полякова прокоментувала позицію Олега Винника

Зірка поділилася думкою стосовно цієї ситуації

Українська співачка Оля Полякова, яка раніше називала причину зникнення Олега Винника у період повномасштабної війни, цього разу поділилися іншою думкою стосовно артиста. Виконавиця вважає, що не можна отак раптово пропадати, адже шанувальники мають право знати правду.

"Я нічого про нього не знаю. Зовсім. Ми не спілкуємося. Ми спілкувалися один раз на початку повномасштабного вторгнення. Я не знаю, що з ним відбувається. Я вважаю, що його прихильники мають право знати, що з ним відбувається", - сказала знаменитість у "Сніданку з 1+1".

Фото: instagram.com/polyakovamusic

Полякова говорить, що перед раптовим зникненням Винник хоча б мінімальним чином мав би проінформувати свою аудиторію. За словами співачки, для цього не треба так багато: хоча б на день повернутися в соцмережі для того, щоб пояснити ситуацію. "Можна просто вийти в ефір і сказати Люди, я з вами. Зі мною те і те", - пояснює вона.

При цьому зірка додала, що не може засуджувати людей, адже й сама не знає що наразі відбувається з її колегою: "Я не можу засуджувати людей, я ж не знаю, що з ним. Він живий взагалі? Може він не може говорити? Я чула, що він хворіє. Хто його знає, що з ним відбувається".

Фото: instagram.com/olegg.vynnyk

Читайте на тему: Як зараз виглядає Олег Винник, який з початку війни перестав з'являтися на публіці: фото.

Нагадаємо, про зникнення Олега Винника українські зірки та шанувальники заговорили ще в перші місяці повномасштабного вторгнення. З початком війни чоловік перестав вести публічну діяльність та зовсім зник з екранів, тому його колегам та фанатам доводиться лише робити якісь припущення та буквально вгадувати, що ж насправді трапилось.

Крайній раз Олег Винник вийшов на зв’язок зі своїми фоловерами на 8-й день вторгнення РФ в Україну – 3 березня. Музикант записав відеозвернення, у якому засудив напад Росії. Останній пост на сторінці співаека в Instagram датується 24 квітня 2022 року. У ньому артист привітав підписників із Великоднем.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття