Лайм

Трубку не бере: Юрій Горбунов прокоментував зникнення Олега Винника під час війни

Співак ігнорує навіть колишніх друзів

До початку повномасштабної війни в Україні Олег Винник вважався зіркою "першого ешелону", збирав повні зали та був суддею найпопулярніших вокальних телешоу. Після 24 лютого 49-річний співак зник із публічного простору, а остання публікація в його соцмережах датована 24 квітня 2022 року.

Деякі артисти і телеведучі, включаючи Олю Полякову та Мілу Єремєєву, говорили про хворобу Олега Винника. Він нібито підтримує Україну, але "взяв перерву" у зв'язку зі здоров'ям. Інші колеги співака, а також багато його фанатів розчарувалися через повне мовчання. Серед них - Юрій Горбунов, який розповів про невдалі спроби зв'язатися з Винником в інтерв'ю Славі Дьоміну.

Фото: https://www.instagram.com/gorbunovyuriy/

"Я не знаю де Олег Винник і що з ним. Ми друзі. Просто треба було якось пояснити все це. Ну не можна зникати, - висловився Горбунов. - Я не знаю, де він. Я намагвся [дізнатися]. Один каже, що там, інший - там. Але Олег трубку не бере. Сто разів ти дзвонити не будеш. Просто мені здається, якось треба інакше".

Разом із Олегом Винником неприємно здивував Горбунова і Влад Яма, який виїхав із країни у перший день повномасштабного вторгнення. Шоумен сумнівається, що танцівник повернеться в Україну після війни.

Читайте також: Весело живеться: Влада Яму розкритикували за фото з вечірки у Майамі.

"Знаючи їхні характери, знаючи їхні вчинки до війни, якось це все, напевно, мало бути інакше", - каже він.

Фото: https://www.instagram.com/gorbunovyuriy/

Не став Горбунов заперечувати і те, що серед зниклих під час війни зірок опинився і його кум Потап (Олексій Потапенко).

"Я б дуже хотів, щоб він повернувся в перший ешелон артистів. Я його добре знаю і дуже люблю. Він добра людина, дуже тонка і творча. Він любить епатаж, і епатаж іноді вилазить боком. Те, що цей епатаж не завжди коректний у даних умовах, це зрозуміло, - висловився Юрій. - Він зник, це факт. Як із цього виходити, я не знаю. Я думаю, що Льоша вийде з цього".

Раніше Потап вперше відреагував на чутки про розлучення з Настею Каменських.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків