Лайм

Еллерт грубо прокоментував інтерв’ю Ксенії Мішиної, яка назвала його аб'юзером

Він натякнув, що актрисі не варто вірити

У Ксенії Мішиної та Олександра Еллерта після розставання не вийшло зберегти дружні стосунки. Шляхи колишньої пари остаточно розійшлися після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну. Якщо спочатку вони підтримували спілкування, то тепер Ксенія не хоче згадувати екскоханого.

Фото: instagram.com/misha.k.ua

"Є в ньому такі аб'юзивні штучки. Аб'юзер - це той, хто заходить на твою територію і намагається сказати, як тобі робити. Натиснути на тебе. Стерти твоє життя і сказати: "Це неправильно, ось така треба робити - як мені зручно, як мені хочеться". Це людина, яка просто хоче взяти владу над тобою, над твоїм життям. Це аб'юзерство. Воно може бути психологічним, фізичним і так далі", - сказала Ксенія Мішина в квітневому інтерв'ю Славі Дьоміну.

Читайте також: Шукав собі дружину: Ксенія Мішина розповіла про залицяння відомого російського актора.

Еллерт, який нині мешкає у США, довго відмовчувався з приводу сказаного. Коли підписники в Instagram запитали його про це безпосередньо, він не став добирати слів.

"У неї всі бл* арубезри", - зневажливо відповів він.

Фото: instagram.com/ellert_a/

Тим самим Еллерт вказав на звинувачення Ксенії Мішиної на адресу колишнього чоловіка та батька її сина Платона. Актриса неодноразово говорила, що пішла від нього через аб'юзивну (агресивну та жорстоку) поведінку. Так, колись колишній Ксенії Мішин прийшов до неї в театр у стані алкогольного сп'яніння і спустив зі сходів.

Під час війни Мішина відновила спілкування з батьком Платона і навіть познайомила їх. Втім, із цього спілкування нічого не вийшло.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита