Лайм

Відкрито радіє проблемам: "Холостяк" Топольський прокоментував сварку з колишнім другом Дьоміним

Чоловіки дружили з дитинства і навіть стали кумами

У березні телеведучий Слава Дьомін повідомив, що перестав спілкуватися з Алексом Топольським. Новина здивувала користувачів мережі, оскільки раніше чоловіки говорили, що з дитинства були "як одна родина".

За словами Дьоміна, конфлікт із героєм шоу "Холостяк-2022" стався через "різні погляди на життя та відносини між людьми".

Топольський і Дьомін дружили з дитинства і називали себе "однією родиною". Фото: instagram.com/slavademin_official

"Так, ми дружили з самого дитинства, але іноді приходить момент, коли дружба закінчується, коли не хочеться втрачати гармонію з собою. І тому краще не спілкуватися з деякими людьми. Це моя позиція", - заявив він.

Читайте також: Йому треба дорослішати: переможниця "Холостяка" порівняла Топольського зі своїм новим хлопцем.

Топольський не відмовчувався щодо сварки. В Instagram-історіях він заявив, що Дьомін "радів його проблемам", а успіхи друга його дратували.

"Знаєте, хто завжди намагатиметься вас наздогнати в житті? Колишні. Друзі, коханці. З криками, що любили вас, - відповів Алекс на запитання, чому не спілкується з Дьоміним. - Просто їх дратує, що у вашому житті і без них все добре. Хто ж іще так щиро і відкрито може радіти проблемам, які виникають у тебе, як не твій колишній друг".

Фото: instagram.com/alex_topolsky/

Нагадаємо, що Слава Дьомін та Алекс Топольський народилися у Львові, де пройшло їхнє дитинство. У студентстві майбутній "Холостяк" переїхав до Америки, а Дьомін – до Києва. Друзі дитинства продовжували спілкуватися, а згодом Топольський навіть хрестив сина Слави.

"Справжні близькі люди завжди перевірені часом. І наша дружба якраз про це. Ми тисячу разів виручали один одного з різних ситуацій, завжди тримали зв'язок і могли розраховувати на взаємну підтримку. Ще й кумами стали. Все це дуже цінно для нас обох. Ми одна сім'я!" - говорив телеведучий.

Алекс Топольський та Слава Дьомін у дитинстві. Фото: instagram.com/slavademin_official

Після виходу шоу "Холостяк" в ефір стосунки між чоловіками зіпсувалися. Наразі Топольський, який представлявся як "успішний бізнесмен із США", живе на Балі та намагається продавати інтернет-курси, які веде його нова дівчина на ім'я Настя.

Раніше Алекс Топольський розповів про розкішне життя на Балі та похвалився, що “змінює вілли щомісяця”.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Заочні снайпери: Андрій Джеджула висловився про артистів, які виїхали з України

Український шоумен і волонтер Андрій Джеджула прокоментував поведінку Потапа, Влада Ями та Олега Винника, які обрали життя за кордоном під час війни

Закликав до війни проти України: СБУ повідомила про підозру зірці "Універу" Віталію Гогунському

Російський актор Віталій Гогунський, який грав Кузю у серіалі "Універ", отримав підозру від СБУ

Анастасія Приходько показала, як підріс її молодший син Лука: рідкісне фото

Українська співачка Анастасія Приходько поділилася з передплатниками у мережі знімком із 3-річним сином Лукою у невимушеній обстановці