Лайм

Великдень у травмпункті: Маша Єфросиніна розповіла про сина, який потрапив до лікарні

Знаменитість поділилася деталями та фото

Українська телеведуча Маша Єфросиніна розповіла про неприємний випадок, який трапився у її родині. Так, на Великдень їй довелося везти свого сина Олександра до лікарні, оскільки він отримав опік.

У Instagram знаменитість поділилася подробицями цієї історії, а також показала фото дитини. Вона зазначила, що випадково обпекла сина кавою у потязі, тому вони терміново поїхали у травмпункт.

Маша Єфросиніна з синомФото: instagram.com/mashaefrosinina

"В такий Світлий день Великодня я думаю про те, як останні більш ніж 400 днів стерли циклічність доброго та поганого в житті… В один день ти можеш вмерти всередині від новин про загибель невинних дітей та водночас наповнитися щастям, коли в дверях повертається ключ, і на порозі стоїть сюрпризом твій чоловік.. Ти зустрічаєш Великдень у травмпункті із сином, в якого сильний опік, а в той момент подруги привозять тобі паски, підписники знаходять фахівців на опіках, а мама готує твої улюблені курячі котлетки з пюрешкою з дитинства, щоб ти посміхнулася", - зазначила зірка у публікації.

Згодом Єфросиніна розповіла про стан хлопчика, а також зізналася, що наразі дозволяє йому більше, ніж зазвичай через страждання, з якими він зіштовхнувся. На опублікованому фото можна побачити, що Саша їсть великодні солодощі. Також видно, що його нога перемотана бинтом.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Читайте на тему: Маша Єфросиніна привітала чоловіка з днем народження і показала його фото на фронті.

"Саша просив усім передати подяку за таку кількість побажань одужання! Також він швидко освоїв уміння намотувати маму на лікоть щодо всьго забороненого. І дуже радий, що мама тепер із ним 24/7", - прокоментувала ситуацію знаменитість.

"Щось у цьому є, у цих стражданнях. Усе можна, солодкого багато, без заборон, різні шкарпетки, нічого не потрібно переодягати. Мультики цілий день… Але краще б того не відбувалося з нами", - додала ведуча.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Маша Єфросініна - українська телеведуча, громадська діячка, засновниця серії благодійних заходів "Charity weekend". У 2003 році вийшла заміж за бізнесмена Тимура Хромаєва. Зараз чоловік служить у лавах ЗСУ, як і багато інших відомих українців. Пара виховує двох дітей – доньку Нану та сина Сашка.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

На "Євробаченні-2024" оголосили порядок виступів учасників у фіналі: під яким номером Україна

alyona alyona і Jerry Heil виступлять у фіналі Євробачення 2024 другими - порядок виступу всіх інших 25 учасників шоу

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Ізраїль виступив на Євробаченні-2024 у другому півфіналі 9 травня - Еден Голан спочатку освистали, а потім аплодували їй

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступав і якими були результати голосування