Лайм

Настя Каменських відповіла співачці, яка звинуватила Потапа в пропозиціях інтиму

Співачка вперше прокоментувала скандал

Нещодавно навколо Потапа вибухнув скандал – колишня підопічна продюсера, співачка GIP C, звинуватила його в інтимних пропозиціях. На тлі гучної заяви в мережі заговорили про розлучення музиканта з Настею Каменських. Репер вже відреагував на ці чутки, тепер розмови в мережі прокоментувала його зіркова дружина.

У коментарі журналістам ЖВЛ Настя запевнила, що вони з Потапом не розлучаються і розлучатися не збираються, принаймні поки що. Каменських пообіцяла, що якщо вони з музикантом захочуть "щось подібне" сказати, то шанувальники дізнаються про це першими. "Ми як один тандем намагаємось один одного підтримувати. У нас нічого не змінилося, все як було, тому все добре", - заявила артистка.

Потап та Настя Каменських Фото: instagram.com/kamenskux

Читайте на тему: Настя Каменських втратила голос: співачці необхідне термінове лікування.

Щодо скандалу з GIP C, то Настя впевнена, що співачка таким чином вирішила зробити собі піар.

"Ми з Льошею такі артисти, які завжди робили свою кар'єру своїм талантом, своєю працею, своєю роботою. Хтось робить це іншим способом. Намагається за рахунок чужого імені, чужої слави зробити собі піар, - вважає Каменських. - Можу розчарувати таких людей, тому що, на жаль, у перспективі результат буде дуже маленький, бо чимось це треба буде підкріплювати, треба буде все одно працювати”.

"Це такий маленький спалах, трохи про це поговорять і все. Тому я за те, щоб працювати плідно та робити своє ім'я самостійно", - відповіла Настя на звинувачення GIP C.

Сама ж GIP C говорила, що її метою було не зібрати хайп на скандалі з більш відомим артистом, а "закликати людей думати і дивитися уважно, кому вони аплодують".

GIP C на весіллі Потапа та Насті Каменських Фото: instagram.com/iamgip.c

Нагадаємо, про харассмент з боку Потапа (Олексія Потапенка) GIP C (Катерина Горбань) заявила наприкінці березня. Співачка розповіла про діалог, який відбувся між нею та продюсером за часів існування проекту NZK, в якому вона співала.

"Я припускаю, що конкретно мене взяли, бо щось свербіло в штанях. Як інакше пояснити наші "великі" розмови в неробочий час, вночі, з лисим Альошею, мені незрозуміло. Він мені каже: "Я тебе хочу на задньому сидінні, щоб ноги ось так були". Я кажу: "Це прямо пропорційно моїй кар'єрі в гурті?" Він каже: "Прямо перпендикулярно". Я кажу: "Зупинися, давай мірки знімемо". Він каже: "Може щось інше поміряєш?",– розповідала виконавиця.

GIP C Фото: instagram.com/iamgip.c

Пізніше GIP C розкрила деталі скандалу і пояснила своє багаторічне мовчання.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Принцесі Шарлотті 9: як виглядає іменинниця та яке місце займає у лінії наслідування престолу

Дочці Кейт Міддлтон і принца Вільяма Шарлотті виповнилося 9 років - подружжя показало нове фото іменинниці

Як змінилися прогнози букмекерів після репетицій на "Євробаченні-2024": на якому місці Україна

alyona alyona і Jerry Heil на 4 місці у таблиці букмекерів про переможців Євробачення-2024 - як змінилися шанси інших учасників

Євген Кошовий розповів про службу Пікалова та іншого учасника "Кварталу" в Нацгвардії

Олександр Пікалов і Володимир Мартинець служать - про обов'язки кварталівців розповів їхній колега Євген Кошовий