Лайм

Найбільша помилка мого життя: Макс Чмерковський висловився про участь у шоу "Холостяк"

Хореограф досі шкодує про своє рішення

1 сезон шоу "Холостяк" (2011) в Україні виявився неймовірно успішним і поставив високу планку всім наступним. Головним героєм став американський танцюрист українського походження Макс Чмерковський, якого багато хто досі вважає найкращим Холостяком. В інтерв'ю Анні Олицькій він зізнався, що досі шкодує про участь у реаліті.

Фото: https://www.instagram.com/maksimc/

Творці "Холостяка" довго вмовляли Макса погодитися на зйомки: прилетіли до Лос-Анджелеса і переконали, що "українським жінкам треба показати іншу модель стосунків", відмінну від того, що вони бачать довкола себе. Чмерковський піддався на вмовляння, однак першого ж дня пошкодував про своє рішення.

"Протягом перших двох хвилин спілкування [з дівчатами] я зрозумів, що це найбільша помилка в моєму житті, і що тепер потрібно три місяці хе*нею займатися, - заявив хореограф. - Я не хотів ні з ким цілуватися. Я не міг зрозуміти: якщо я в кінці когось виберу, почнеться кохання, будуть стосунки, то через 2-3 місяці я з нею сидітиму і дивитимусь шоу, в якому переобнімав і перецілував весь склад. Я дорослий хлопчик, тому зрозумів, що мені на фіг не потрібні стосунки, які почнуться з пояснень, чому я "перепробував" усіх дівок, щоб обрати одне моє кохання".

Читайте також: Вілли щомісяця міняю: "Холостяк" Топольський розповів про розкішне життя на Балі.

Максим Чмерковський та Олександра Шульгіна у шоу "Холостяк" (2011) Фото: СТБ

За словами Чмерковського, протягом усього сезону він наполегливо спілкувався з дівчатами на абстрактні теми, а творці всіляко намагалися спровокувати бурхливі пристрасті.

"Продюсери не могли зрозуміти, як мене включити, щоб почався хоч якийсь секс. Якось в Італії посеред ночі я сидів у готелі, а всі дівчата перебували в іншому. Формат говорить про те, що ти не можеш спілкуватися поза камерами. Тут о 3-й ночі хтось стукає... Відкриваю, а там одна з дівчат шепоче: "Я до тебе прибігла." І стоїть, грубо кажучи, в рушнику. Я її відсунв, визирнув у коридор, а там вся знімальна група з-за рогу дивиться. Я зачинив двері, і на цьому перестали таким займатися", - згадує Макс.

Після цього наступного сезону у контракті з'явилися умови, що Холостяк має будувати з дівчатами якісь стосунки, а не просто розмовляти з ними з епізоду в епізод.

"Я наприкінці познайомився з дівчатами. Звичайно, люди класні були і є. Були і хворі на голову, але в основному - нормальні, мені було з ними приємно спілкуватися. Але стосунків там не було відразу", - каже Чмерковський.

Читайте також: Був п'яний або під кайфом: Саша Мудра розповіла, як Топольський образив її після "Холостяка".

Фото: YouTube

З переможницею Олександрою Шульгіною у Макса теж нічого не склалося.

"Я сподіваюся, що їй дали якийсь трофей. Стосунків не було. Я був дуже незадоволений кінцем, як це сталося. Не міг дочекатися, коли все це закінчиться", - зізнався він.

Чмерковський не вірить у стосунки, що зав'язуються під прицілом камер, хоча його дружина Пета Маргатройд – справжня фанатка "Холостяка".

"Є мізерний відсоток людей, яким вдається побудувати стосунки після проекту. Ми знайомі з Холостяками та Холостячками і в Україні, і в Америці, і вони всі не в тих стосунках, – каже Чмерковський. – Моя дружина сидить та дивиться усі сезони. Я впевнений, що вона переглядала якісь епізоди [українського "Холостяка"] на YouTube. Але по-перше, його немає онлайн. По-друге, слава богу, що вона не до кінця розуміє мову".

Доля учасників 1 сезону "Холостяка" склалася по-різному. Макс Чмерковський продовжив успішну кар'єру в США, одружився з колегою Петою Маргатройд, з якою виховує сина і чекає на другу дитину після трьох викиднів. Він висвітлює у соцмережах війну в Україні та бере участь у благодійних зборах.

Фото: https://www.instagram.com/maksimc/

Олександра Шульгіна після "Холостяка" теж поїхала до США. Сьогодні вона одружена, живе в Лос-Анджелесі і виховує первістка, якого народила у 2022 році.

Яна Соломко стала зрадницею України. Вона живе в Москві, працює з Юрієм Бардашем і записує пісні про любов до окупантів.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil