RU  UA

Дізнатися

Українці зірвали виступи "кроликів" Мойсеєнка і Данильця у США і Канаді: коміки підтримують РФ

"Нуль толерантності до фашистів і до тих, хто підтримує фашизм"

Володимир Данилець та Володимир Мойсеєнко з дуету "Кролики", які підтримали анексію Криму Росією та потрапили в базу "Миротворець", запланували концерти у США та Канаді. Коміки-зрадники мали намір відвідати Чикаго, Сіетл, Майамі, Лос-Анджелес та інші міста, але плани проросійських артистів зірвали українці.

Бізнесмен Данило Тонкопій повідомив у Facebook, що активістам вдалося домогтися скасування 8 із 9 концертів. Квитки на виступ скандальних гумористів у Нью-Йорку ще продаються, але українці "працюють над цим питанням".

Фото: facebook.com/datonko

"Хутро у кроликів на 100% із вати. А ми чудово знаємо, що треба робити з такими артистами. Скасовувати. Нуль толерантності до фашистів і до тих, хто підтримує фашизм. Що ми зробили: зв'язалися з концертними майданчиками. Зв'язалися з промоутерами, з організаторами туру. Підготували листи в мерії. Підготували всі інструменти скасування. У результаті скасували 8 з 9 концертів", – поділився активіст.

Тонкопій додав, що якщо організатори концерту в Нью-Йорку не підуть їм назустріч і не скасують виступ Данильця та Мойсеєнка, то активісти організують протести та підключать інші канали.

"Українська підтримка в Нью-Йорку потужна, там багато наших, тож кроликам буде не до сміху", - наголосив бізнесмен.

Фото: facebook.com/datonko

Володимир Данилець та Володимир Мойсеєнко (до речі, обидва – народні артисти України), внесені до бази "Миротворець" за участь у російській пропаганді. Гумористи-зрадники незаконно відвідували окупований Крим у 2014 році та підтримують російську ідеологію "братських народів". Кролики брали участь у концерті до ювілею комсомолу та інших пропагандистських заходах.

Данило Тонкопій нагадав, що у 2020 році в ефірі телеканалу "112 Україна" один із кроликів заявив, що переклад телемовлення в країні українською мовою, як і загалом українізація, не потрібен народу. А його дружина відкрито підтримує російських терористів на Донбасі та зізнається в любові до сепаратизму.

Фото: instagram.com/vdanmos

Раніше Ані Лорак пояснила своє мовчання про війну в Україні: "Вирішила не звертати увагу".

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Израиль выступил на Евровидении-2024 во втором полуфинале 9 мая – Эден Голан сначала освистали, а затем аплодировали ей

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Второй полуфинал Евровидения 2024 9 мая – смотреть онлайн трансляцию конкурса – кто выступал и какими были результаты голосования

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали известны имена новых финалистов после проведения второго полуфинала Евровидения 2024 – как выглядит таблица результатов, кто в финале