Лайм

Ти єдина, хто застряг у минулому: Алекс Топольський публічно звернувся до переможниці "Холостяка"

Герой реаліті відповів на звинувачення колишньої обраниці

У недавньому інтерв'ю Катя Лозовицька назвала Алекса Топольського недостатньо мудрим та поскаржилася, що чоловік не приділяв їй належної уваги. Герой "Холостяка-12" відреагував на звинувачення переможниці реаліті та накинувся з докорами у відповідь. Оскільки модель заблокувала екс-обранця в соцмережах, чоловік зробив це публічно.

Відповідаючи на запитання підписників в Instagram, Алекс зізнався, що дивився всі інтерв'ю Каті, включаючи для YouTube-програми "Слава+", автором і ведучим якого є Слава Дьомін - кум та колишній друг Топольського. Герой "Холостяка" підтвердив, що не приділяв Лозовицькій уваги, а також звинуватив дівчину в хайпі на його імені.

Фото: instagram.com/alex_topolsky

"Я хочу підтвердити все, що говорить Катя. Я справді не подарував їй квіти, бо бачив і відчував, що вона отримала своє. А саме - підписників та популярність, за якою вона прийшла на шоу. Втім, навіть її тато підтверджував в одному з епізодів шоу. Але я мерзотник", - написав Топольський.

Фото: instagram.com/alex_topolsky

"Я справді забув свій гаманець і одного разу їй довелося заплатити за мою каву - я негідник. Я не приділяв їй уваги і турботу, тому що для неї це все гра - я дно", - додав "Холостяк".

Читайте також: Дзвонив не в дуже тверезому стані: переможниця "Холостяка" розповіла, як Топольський хотів її повернути.

Фото: instagram.com/alex_topolsky

Далі Алекс звернувся до Каті. Топольський заявив, що хотів написати їй в особисті, але не може цього зробити, оскільки знаходиться у "чорному списку".

"Я хотів написати тобі особисто, але, на жаль, ти мене заблокувала, тому доводиться звернутися до тебе у твоїй манері. Ти молода та гарна. Живи своїм життям. Ти єдина, хто застряг у минулому. А, можливо, це просто бажання на мені хайпувати і підвищити свої охоплення і увагу. У цьому інтерв'ю з такою гордістю кажеш. Я тебе вітаю. Ти виграла. Насолоджуйся та відпусти", - звернувся Топольський до колишньої обраниці.

Фото: instagram.com/alex_topolsky

Раніше Алекс Топольський похизувався романтичним побаченням із дівчиною.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення спростувало заяву alyona alyona про штраф української делегації за футболки з закликами звільнити військовополонених

Найбільша цінність мого життя: співачка Lama у День сім'ї показала романтичну світлину з коханим

У День сім'ї 2024 в Україні співачка Lama показала фото зі своїм обранцем Романом та висловилася про сімейні цінності